Waarom mannen knettergekke wezens zijn (4): wat doen mannen in coronatijden? Tieten raden

In deel vier van deze serie over het wonderlijke wezen dat de man is: zijn bezigheden nu hij thuis zit. Liefdadigheidswerk voor mensen die behoren tot de risicogroepen? Nee, tieten raden... (P.S. Mannen wees niet ongerust, over vrouwen is ook zo'n serie; die sporen natuurlijk ook niet helemaal..)
tieten

Geen voetbal. Geen kroegbezoek. Niet naar de hoeren. Het zijn zware tijden voor de man. Maar een en ander biedt natuurlijk ook mogelijkheden. Een zee van tijd om van alles - in huis - te doen.

De man zou z'n gereedschapskist er eens bij kunnen pakken en eindelijk dat kapotte keukenkastje kunnen repareren. Of hij kan een taart gaan bakken - kijk me eens geëmancipeerd schrijven. Hij kan Fins gaan leren. Of Spaans. Of Welsh. Of Fries. Of Swahili. Of Klingon. Of Deens. Nou ja, een taal leren dus.

De man zou z'n diensten ter beschikking kunnen stellen aan de hulpbehoevenden in de samenleving. Hij zou kunnen gaan lezen. Over de rol van de aardappel in de contemporaine geschiedenis. Over het Melkwegstelseldraaiingsysteem - hoe komt het dat de buitenste elementen van de Melkweg even snel rond de kern draaien als de binnenste? Over bio-ethische kwesties. Of desnoods gewoon een thrillertje van Grisham.

Maar dat doet de man allemaal niet. De man zit als een aapje op de groepsapp in WhatsApp. Hij krijgt daar een plaatje toegestuurd van een andere man. Op het plaatje staat een aantal naakte vrouwen. Over de borsten van de vrouwen staan witte of zwarte balkjes.

De man gaat heel diep nadenken. Hij moet en zal raden wie van de vrouwen de grootste tieten heeft. Jazeker, dames. Dat speelt zich op dit moment voornamelijk af in mannenwhatsappgroepen. Over een paar jaar runnen jullie dit land; kan niet anders..

P.S. Ik denk nummer 2 op het plaatje boven dit artikel..

Instant update: nee wacht, mannen doen toch meer dan tieten raden; ze raden ook welke naakte vrouw met balkje voor het geslacht een penis heeft. Sorry dat ik jullie zo onderschatte, mannen!

Hier meer over knettergekke mannen en vrouwen

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f950d0c14201', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });