Deze films kun je in april op Netflix verwachten

Waaronder een kaskraker van eind vorig jaar...

Deze films kun je in april op Netflix verwachten

Als je niet op Zoom met je vrienden zit te zuipen, is de kans groot dat je in deze tijden Netflix maar weer aanzet. Maar heb je de meeste films wel gezien? Dan hebben we enigszins goed nieuws, want de streamingdienst voegt in de maand april weer een nieuwe lading films toe. Waaronder de kaskraker Once Upon A Time... In Hollywood.

Films

Sixteen Candles - 10 april
Een echte klassieker. De film gaat over een sweet sixteen, die niet zo sweet verloopt. Met Molly Ringwald in de hoofdrol.

Lees ook: Deze 8 klassieke romcoms wil je kijken

American Reunion - 10 april
Fan van American Pie? Dan wil je dit vervolg zien. Verwacht de originele cast van de eerste twee films en hetzelfde staaltje 'slechte' humor.

The Breakfast Club - 10 april
Een cultklassieker uit de jaren '80. Vijf scholieren, met andere achtergronden, moeten om verschillende redenen op zaterdag nablijven. Uiteindelijk komen ze nader tot elkaar en beseffen ze dat ze meer gemeen hebben, dan dat ze in eerste instantie dachten.

Once Upon A Time... In Hollywood - 13 april
Deze kaskraker én Oscar-winnende film, van Quentin Tarantino, staat vanaf 13 april op Netflix! Deze film brengt je terug naar de hippietijd van Hollywood, met Brad Pitt, Leonardo DiCaprio én Margot Robbie in de hoofdrol.

Ocean's 8 - 17 april
Dit keer geen mannen, maar vrouwen die een grote roof plegen. Een sterrencast met onder andere Sandra Bullock, Anne Hathaway, Cate Blanchett en zangeres Rihanna.

Benieuwd welke films er nog meer verschijnen? Klik dan hier.

Films & Series
  • Superguide
  • Once Upon A Time