BZV | Nondepindekes, wat een ongemakkelijk gedoe bij de citytrips! Anderhalvemeterselfies, Zeeland afzeiken en meer...

De citytrips! Sinds Bert en zijn Henrieke ooit in een theekopje in Eurodisney zaten, blijft het toch altijd hopen op een soortgelijk moment. Zover kwam het helaas niet. Maar er was genoeg ongemak om over te schrijven... (en painten natuurlijk!)

boer zoekt vrouw

Annemiek

Geen citytrip voor Annemiek, maar we kregen haar nog wel even te zien. Ze had een date met iemand uit Brabant, jeweetwel, die provincie die nog verder van haar boerderij ligt dan Gelderland. Ze gingen eerste een stukkie motorrijden, wat natuurlijk een ideale date is, want dan kun je ongeveer dit tegen elkaar zeggen: bbbfrnfbnvbqwwwwwwjehwjherrrrhrrr. Toen ze wel konden praten werd het er niet per se veel beter op en dat lag aan Annemiek. Ze is nu zover dat ze zichzelf niet eens meer leuk vindt..

Geert Jan

Het zo vurig gehoopte theekopjesmoment lag bij Geert Jan het meest op de loer - en anders zou hij misschien wel als levensgroot theekopje verkleed gaan, zo was mijn hoop. Op Malta kwam het helaas niet zover, maar hij zorgde wel voor het jaarlijkse 'horkerige boeren die niet zo goed Engels spreken'-moment toen hij er geen zak van begreep bij de receptie. Hij draaide zich om en sjokte zelf maar met z'n koffer naar boven.

Eenmaal in de stad ging Geert Jan als een olifant door de souvenirswinkeltjes. Toen al het glas van Malta gesneuveld was, zetten hij en Karine hun trip voort in een wagentje. Al die scherven brachten GJ nog niet echt geluk, want hij gaf meermaals aan hoe leuk hij Karine vond; haar antwoord was dan vaak iets in de trant van 'hmm oja, oké.' Op een bankje liep ze in haar zebrapak (past goed bij haar woonkamer, die we vorige week zagen) zelfs weg om de 134.294ste foto te maken toen Geert Jan maar niet echt serieus werd. Nee, dit gaat niks worden. Maar ach, wel een nieuw spreekwoord, en dat is ook wat waard!

Bastiaan

Bastiaan houdt van witlof, dus, zo dacht de redactie, we moeten hem en Milou naar iets wits sturen: het besneeuwde Lapland. Naast sneeuw was er ook prachtig Noorderlicht, maar Milou en Bastiaan verkozen een potje rampetampen in hun hut. Sowieso was het al best wel heel wat dat Milou naar Lapland was gegaan, want ze doet het eigenlijk voor niets minder dan wereldsteden als New York en Bangkok, zo deed ze tijdens De Hottub Confessions uit de doeken.

Conclusie was dat Milou voorlopig niet naar Zeeland komt - en na het afzeiken ervan er zich eigenlijk ook niet meer op straat kan vertonen. Bastiaan zal z'n witlof de komende zes maanden alleen moeten laten voor bezoekjes aan Frankfurt.

Geert

Geert en Angela waren neergestreken in Baskenland en daar was het weer net zo slecht als de sfeer. Nondepindekes, wat een ellende! Eerst in Pamplona en in de grot waarin ze daarna werden gehuisvest werd het er alleen maar erger op. Geert mist duidelijk z'n Veraatje, maar z'n ego is te groot om dat toe te geven.

Het ergste was de selfie bij een pilaar (net zo dun als... Vera). Ze stonden daar al heel coronaproof anderhalve meter uit elkaar, terwijl dat nog niet echt nodig was. Aan het einde van de uitzending vertelde Geert aan Angela dat het niks zou worden, want Angela was te rustig. Weet je wie er helemaal niet rustig is... VERA!

Jan

Jan en Nienke gingen naar een van de meest fantastische steden van Europa: Edinburgh. Je kan daar heerlijk drinken en ook nog prima zuipen. Dat had Jan ook door, want hij begon bij het het ontbijt op bed alweer over een bodempje leggen voor de aanstaande avond. Klasse Jan! Qua liefde leek het ook voorspoedig te gaan, tot Nienke wartaal begon uit te slaan over haar gevoel en daarbij het woord ofzo heel vaak gebruikte - vaak niet echt een woord waarvan dingen heel veel duidelijker worden.