Whöö: IKEA deelt handleidingen voor het bouwen van forten in je eigen huis

IKEA benadrukt dat de forten bedoeld zijn voor kinderen én volwassenen. Ga je voor een CÅSTLE of een HÖUSE?

ikea forten

Als deze lockdown ons iets heeft geleerd, is het wel dat we altijd op IKEA kunnen vertrouwen. Zo deelden ze een tijdje terug al het recept voor hun niet te evenaren (maar nu dus wel) Zweedse balletjes met roomsaus en nu komen ze met zes handleidingen voor het bouwen van forten. Je vindt ze hieronder. 

1) CÅSTLE

Voor dit project heb je niets anders nodig dan een paar stoelen, een setje wasknijpers en een grote deken. Natuurlijk kun je er ook lampjes inhangen voor een extra knusse belevenis.

2) WIGWÅM

Je studieboeken worden eindelijk nuttig. Je hebt voor deze wigwam 8 boeken nodig, twee kleedjes en een soort wigwam-constructie genaamd TJUSIG. Maar dat kun je natuurlijk ook op een andere manier oplossen.

3) CÅVE

Voor Mumford & Sons fans en holbewoners at heart is er de Cave. Je maakt ‘m met boeken, een kleedje en een chille stoel.

4) CÅMPINGTENT

Dat kledingrek waarvan je dacht dat het er super fashionable uit zou zien, maar die eigenlijk instort zodra je er iets aan hangt heeft eindelijk een functie! Je kunt er een campingtent, sorry CÅMPINGTENT mee maken.

5) FÖRTRESS

Een beetje zoals je huis sowieso al aanvoelt tijdens deze lockdown, maar dan kleiner en knusser.

6) HÖUSE

Heb je toch wat meer ruimte nodig? Dan kun je voor een heus HÖUSE gaan met behulp van de keukentafel.
De Leven
  • IG: IKEA_rus