8 Keer het beste van ‘Fotoshoot in Turkije met sgatje’ (we missen jullie!)

Het is tijd voor een 'best of' van ieders favoriete Facebook-pagina: Fotoshoot in Turkije met sgatje.

fotoshoot in turkije

Er is maar weinig mooier in het leven dan de Facebookpagina ‘Fotoshoot in Turkije met sgatje’. Maar helaas wordt er al sinds maart vorig jaar niets nieuws meer geplaatst en dit jaar zullen er vast ook maar weinig fotoshoots plaatsvinden op de stranden van Turkije :( Daarom is het tijd voor een throwback (met me sgatje.)

1) De zon vasthouden met me sgatjuh 

2) Zo veel vragen bij deze ook. Zou dat wel echt zijn vriendin zijn?

3) Ah, ja. Een collage, de ultieme klassieker. En die hoort natuurlijk op canvas boven de bank.

4) #NSFW met me sgatjuh

5) Is er een derde persoon in deze relatie? Is de jongen op zee een soort reus? Is hij dood? Of misschien is dit gewoon te hoog gegrepen voor ons.

6) Volgende keer een shoot van Ricardo en z’n wenkbrauwpiercing, want dat is natuurlijk z'n echte sgatje

7) Weerspiegeling Woensdag, we missen je!

8) En tot slot natuurlijk powervrouw Samantha die het na een paar dagen all-inclusive wel gehad heeft met Rico, maar wij kunnen er geen genoeg van krijgen hoor!

Upcoming is het onmisbare actualiteitenplatform voor de internetgeneratie; het nieuws van vandaag, de trends van morgen én de rages van vroeger. Onze redactie maakt actuele, herkenbare en spraakmakende artikelen in een snackable concept: lijstjes. We zijn dé sfeermaker op je feeds. Dat wil je natuurlijk overal. Dus check ons voor de leukste quizzen, lijstjes, bingo’s en meer ook vooral op Instagram.

De Leven
  • Fotoshoot in Turkije met sgatje
  • Fotoshoot in Turkije met sgatje