9 Herkenbare situaties voor mensen die onhandig zijn in de keuken

Als er een Nederlandse variant van 'Nailed It' komt, schrijf jij je als eerste in.

pasta pesto

1) Een ui snipperen staat voor jou gelijk aan witchcraft: Hoe.doen.mensen.dit?

via GIPHY

2) Scrambled eggs zijn wat jou betreft een culinair hoogstandje.

via GIPHY

3) Je kent zo’n drie gerechten die je echt heel goed kunt maken en deze eet je dan ook om en om. Voor de overige dagen staat er meestal een eitje of een diepvriespizza op het menu.

via GIPHY

4) Voor bezoek heb je altijd iets speciaals in petto. Pasta pesto.

via GIPHY

5) Om te controleren of iets warm is, stop je gerust je vinger in de pan. Ook al staat deze pan al een kwartier op het vuur en had je van te voren ook wel kunnen bedenken dat de inhoud gloeiendheet is. 

via GIPHY

6) En WAAROM kun je maar niet onthouden hoe die ingewikkelde oven ook alweer werkt?! 

via GIPHY

7) Efficiënt boodschappen doen is voor jou een onmogelijk opgave. Je bent al blij als je twee gerechten kunt bedenken, maar als je dan ook nog overlappende ingrediënten moet gebruiken of moet inschatten hoeveel je ervan nodig hebt om verspilling te voorkomen, wordt het helemaal onmogelijk. 

via GIPHY

8) En dan hebben we het nog niet eens gehad over die keer dat je het voor elkaar kreeg om instant noodles te laten aanbranden, omdat je even was vergeten dat je zelf water moest toevoegen...

via GIPHY

9) Maarrr… je blijft altijd optimistisch

via GIPHY

En het is nog niet te laat voor een (extra) goed voornemen. Doe het in 2021 daarom eens helemaal anders in de keuken. Begin met een nieuwe kookroutine, minder voedselverspilling, betere eetgewoonten én verse ingrediënten. Dit klinkt allemaal als hogere wiskunde als je niet zo’n keukenprins of -prinses bent, maar als je een abonnement neemt op HelloFresh (kan met korting, zie hieronder), doen zij eigenlijk het meeste werk. Je hoeft niet eens de deur meer uit voor een lekkere verse maaltijd.

Het enige wat jij hoeft te doen is het gerecht zelf klaarmaken. Maar geen paniek, de recepten worden geleverd met eenvoudige, overzichtelijke receptkaarten, aan de hand waarvan je in 4 tot 6 eenvoudige stappen een maaltijd op tafel zet waar iedereen blij van wordt.

En ook mooi: je kiest zelf iedere week je favoriete gerechten uit wisselende weekmenu’s van 20 recepten. Als je een keer wat minder budget of andere plannen hebt, zet je je box in één klik op pauze.

Bonus: We hebben een kortingscode voor je!

via GIPHY

Tijd om te ontdekken dat je meer kunt in de keuken dan je misschien zelf ooit dacht? Upcoming is de beroerdste niet en daarom hebben we een korting voor je geregeld bij HelloFresh. 45 euro korting op de eerste drie boxen. Scheelt je weer een hoop Google-werk. Deze actie houdt in dat je een korting van 25 euro krijgt op de eerste box, en 10 euro korting op de tweede en de derde box. Ook zijn de verzendkosten op de eerste box gratis.

Gebruik de code: HELLOUPCOMING of bestel je boxen via deze link met korting.

Upcomnomnom
  • Unsplash