Is Nicolette Kluijver de nieuwe Rick Brandsteder?

Hallo, waar zijn de stylisten?!

In aflevering één hield Nicolette het bij een bescheiden zijwaartse zweetsessie

Nu begrijp ik natuurlijk dat het bloedjeheet is op al die eilanden aan de andere kant van de wereld, maar waar is toch in hemelsnaam die stylist? Aan Expeditie Robinson werkt een team van tweehonderd (200!) man. Is er nu werkelijk niemand die Nicolette even kan wijzen op het door haarzelf gecreëerde zwembadje?
| bron: videoland.com

Ik wist niet dat de buikzone extra vatbaar is voor zweet

Het wordt zelfs nog ongemakkelijker wanneer Nicolette tegen handbalster Yvette zegt dat ze er prachtig uitziet en het lijkt alsof ze net onder de douche vandaan komt. Want ja, Yvette ziet er inderdaad ook mooi uit. En dat terwijl Yvette natuurlijk niet kan douchen, of schone kleding aan kan doen. Nicolette kan daarentegen wél douchen en schone kleding aantrekken. Hoe komen die vlekken dan in hemelsnaam op die jurken?!
| bron: videoland.com

Yvette ziet er schoner uit dan Nicolette

Dus nu vraag ik je: waarom zien de RTL-presentatoren er zo schmutzig uit in tegenstelling tot de kandidaten? Wanneer je meedoet aan Temptation Island snap ik dat je misschien badend in het zweet je dag doorkomt - niet eens per se door de hitte, maar voornamelijk omdat je niet weet of je liefje zich wel kan gedragen.
| bron: videoland.com

Wederom een bezwete buik, al lijkt Kaj nergens last van te hebben.

En wanneer je meedoet aan Expeditie Robinson heb je al helemaal recht op een goor t-shirt. Behalve wanneer je een privéhutje met schone kleren en douche hebt, dan. Laat iemand voortaan even op die gore kleren letten! Thanks RTL. | bron: videoland.com
window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-b', container: 'taboola-below-article-5e2b035497278', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });