8 Redenen waarom we altijd al wilden stoppen met die nutteloze Snapchat streak

Wat is hier in godsnaam ook het nut van?

Je hebt eigenlijk geen idee met wie je jouw privé leven deelt

Een score met iemand die je misschien 2 jaar geleden een keer hebt ontmoet op een feestje, maar daarna nooit meer hebt gezien. En dat is dus één van die ''vrienden'' waar je al 2 jaar lang jouw privéleven naar aan het sturen bent. Wat bezielt ons eigenlijk om dit te doen? Gewoon omdat we té verslaafd zijn om die score zomaar te verliezen.  

| bron: media.giphy.com

Ik weet alles van jou, maar eigenlijk heb ik bij god geen idee wie je bent

En dan kom je eindelijk die persoon weer eens tegen in het echt, maar moeten jullie elkaar groeten? Je weet dat zijn kat gister een scheerbeurt heeft gekregen en dat hij naar een pretpark is geweest vorige week, maar groeten? Hmm... dat is misschien net iets te ongemakkelijk.

| bron: media.giphy.com

Het is een aanslag op je batterij

De grootste ergernis aan Snapchat is misschien wel dat je batterij binnen no time leeg is en dan moet je ook nog eens een foto sturen! Die verdomde zandlopertjes ook… daar gaat je laatste twintig procent.

| bron: giphygifs.s3.amazonaws.com

Je bent uren onnodig bezig met de vormgeving

Als een echte influencer wil je natuurlijk je foto/video aankleden met een leuk tekstje en wat grappige gifjes, maar ik zal je wat vertellen: grote kans dat iedereen jouw kunstwerk na het openen gelijk wegklikt. #sorrynotsorry | bron: media.giphy.com

Donder op met je ‘’good morning’’!

Het bloed wordt onder mijn nagels gehaald zodra ik weer voor de zoveelste keer een ''good night'' of ''good morning'' snap ontvang van standaard dezelfde mensen. Wat is hier in godsnaam zo interessant aan? Maak dan tenminste een fotootje van je dekbed in plaats van dat zwarte beeld!

| bron: media.giphy.com

Snapchat is gewoon ontzettend verslavend

Je wordt gedwongen om elke dag een kijkje te nemen op die app, want zandlopers zijn killing en echt niet goed voor je hart. Het heeft je bloed zweet en tranen gekost om die scores zo hoog mogelijk te krijgen en dan kan je het jezelf echt niet aandoen om er opeens mee te stoppen.

| bron: media.giphy.com

Het is oorlog wanneer jullie score weg is

Het moment dat de score van jou en de persoon waarmee jij snapt weg is, wie zijn schuld is het dan? Bereid je maar voor wanneer dit gebeurt, want grote kans dat jij heel veel boze berichtjes zal ontvangen. Belachelijk niet? 

| bron: media.giphy.com

Alles is fake

Zodra jij weer een selfie van Saartje, Lisa of Klaartje binnen krijgt, kan je er niet meteen vanuit gaan dat hun lippen of ogen wel helemaal echt zijn. Snapchat zit dan ook vol leugens. Regenbogen, hondenoren of toch liever een extra bruin tintje? Je kan het zo gek niet bedenken. Wat een bedriegers!  

| bron: media.giphy.com
window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-b', container: 'taboola-below-article-5e4ec11122924', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });