Een diepgravende analyse over een sneetje achteruit: wat is het en waarom?

We Zijn Er Bijna is weer begonnen en de eerste aflevering riep meteen vragen op! Of ja, één vraag eigenlijk...

Oké, een sneetje achteruit dus. Ik zat met honderd vraagtekens boven m'n hoofd op m'n campingstoel - ik kijk We Zijn Er Bijna altijd in stijl. Want wat in hemelsnaam is een sneetje achteruit?! Ja, brood, vermoedelijk. Maar achteruit? Ik wist niet dat sneetjes überhaupt richtingsgevoel hadden of dat je ze in een bepaalde versnelling kunt zetten (sneetje in de 1, 2, 3, 4, 5 of achteruit; je gaat de gekste dingen denken).

Maar het bleef toch vooral een groter raadsel voor me dan het oplossen van een Rubiks-kubus. Sneetje achteruit. 

De woorden na sneetje achteruit - suggereren dat het iets met de stoelgang van Gaby te maken heeft - een drol komt er trouwens ironisch genoeg wel sowieso achter uit, daar is weinig discussie over. Toch lijkt het effect van het sneetje achteruit te verwaarlozen, want een poosje na haar legendarische woorden struint Gaby met Martine over de markt op zoek naar iets wat haar helpt tegen verstopping. 

Als ik jullie was zou ik me er dus niet aan wagen. Het zorgt voor een hoop verwarring bij omstanders en je raakt er zelf geconstipeerd van. Iets waar je niet op zit te wachten als je lekker op vakantie bent.

En terwijl wij met vraagtekens boven ons hoofd bleven zitten, ging een verstopte Gaby na haar sneetje achteruit gewoon weer over tot de orde van de vakantiedag. Hier lacht ze haar overbuurman uit, die staat te klungelen met z'n tafeltje, waarschijnlijk omdat ook hij helemaal in de war is van het sneetje achteruit van Gaby.

Tot volgende week, wanneer er waarschijnlijk een lid van de ANWB-armada begint over een appeltje omhoog of iets dergelijks...  | bron: npostart.nl

bron: npostart.nl
window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-b', container: 'taboola-below-article-5df73db15802b', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });