Het wordt de vrouwen te heet onder de voeten tijdens het eerste kampvuur

En de mannen? Die lachen vrolijk door!

De tranen vloeiden rijkelijk bij de vrouwen

Het is namelijk altijd hetzelfde liedje: de vrouwen zijn het eerste (en tweede, derde, vierde) kampvuur aan het janken, terwijl de mannen elkaar onzeker lachend aankijken (“zijn dit echt alle beelden?”), om zich vervolgens high-fivend terug in het feestgedruis te storten en menig bil en borst te observeren met een drankje in de hand.

Zo ook nu: Pommeline barst meteen in tranen uit nadat ze drie verleidsters met elkaar hoort praten over Fabrizio’s intenties met Pommeline. Bij vrouwen werkt het natuurlijk nog beter om andere mensen aan het woord te laten in tegenstelling tot mannen. Mannen zouden wat nuchterder blijven en eerst de reactie van het vriendinnetje (of de verloofde in dit geval) zelf afwachten.

Ook Channah barst in tranen uit, en zegt zelfs dat ze helemaal klaar is met Quentin als ze de volgende keer een soortgelijk beeld te zien krijgt. Quentin wil op zijn beurt bij nader inzien eigenlijk liever niet dat Channah het naar haar zin heeft. De perfecte basis voor een gezonde relatie, nietwaar? Dit is natuurlijk ook niet de eerste keer dat dit voorkomt: de mannen krijgen het wel vaker een beetje benauwd wanneer ze zien dat hun vriendin het leuk heeft en prima zonder hen redt.

Wat me dus bij m'n door mezelf bedachte theorie brengt: vrouwen krijgen het benauwd als ze hun liefde met andere vrouwen in de weer zien, terwijl mannen juist enorm bad gaan als ze zien dat hun vriendin het leuk heeft en eigenlijk niets spannends aan het uitvoeren is. Wanneer een meid ziet dat haar vriend praktisch vuistdiep in een andere chick zit, denkt ze zelf: “fuck it - nu ga ik ook los”.

Wanneer een man dit zou zien, zou dit enkel tot chaos en verderf leiden. Hij wordt boos en sloopt waarschijnlijk de hele inboedel. Dat moeten de programmamakers natuurlijk niet hebben, dus tonen ze liever onschuldige beelden (want de meiden zijn nu ook niet bepaald onschuldig geweest tot nu toe - laten we eerlijk wezen), waardoor de mannen denken: “aaaaah alles gaat goed, nice, dan kan ik nog wel een stapje verder.” Slim hoor!
| bron: videoland.com

Iets dat totaal niet met mijn stukje te maken heeft, maar wat ik wel verontrustend vond: hoezo gooien ze allemaal lachend glas in het zwembad? Levensgevaarlijk!

En waar de mannen de rust zelve zijn, zit Yasmin ondertussen bijna te hyperventileren. “Hij doet nog leuker met haar dan met mij”, snikt ze over haar vriendje Thomas. Right in dem feels, deze. Ook geeft ze schoorvoetend toe dat Thomas niet één, maar meerdere keren is vreemdgegaan. Kijk, nu komen we ergens! De enige die er een beetje als een droogkloot bij zit van de vrouwen is Shirley. Heerlijk, want ze is nog steeds niet jaloers, maar we weten het allemaal stiekem: Shirley heeft haar relatie rond oud en nieuw al opgegeven. Hoeveel afleveringen geven jullie het nog tot er iemand de mist in gaat?
| bron: videoland.com
window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-b', container: 'taboola-below-article-5e25eabaca6de', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });