Waarom zijn alle verleiders zo heftig dit jaar?

Een rustige aanpak kent het overgrote deel van de verleiders in ieder geval niet.

Yasmin krijgt het Spaans benauwd van Jonah

Neem hier dus Yasmin. Deze arme meid bungelt tientallen meters boven de grond, of eh, zee. Dat is voor velen al ernstig genoeg, maar daarbij zit er ook nog eens een verleider achterop haar. Letterlijk achterop, want hoewel hij natuurlijk niet meters afstand kan nemen, hoeft hij nu ook weer niet zó dicht bovenop te zitten. Aan Yasmin merk je dat ze het totaal niet chill vindt. Je wil haar eigenlijk gewoon door je beeldbuis (of ja, laptopscherm) heen uit de situatie sleuren. Net als in het begin van de aflevering, waar Yasmin letterlijk aan de verleiders vraagt of ze haar ook even met rust kunnen laten en even rustig aan kunnen doen. Maar het is een misvatting wanneer je zou denken dat alleen de mannelijke verleiders zich opdringerig gedragen. Want de vrouwen kunnen er ook wat van.

| bron: videoland.com

De vrouwen vertonen hier een speciale paringsdans

Wat is er gebeurd met ouderwets een guy verleiden met je innerlijk? Waarom moeten ze elkaars lichaam aflikken, doen alsof ze seks gaan hebben (“Wij zijn even aan het scharen!”, riep een verleidster opgewekt) en hun billen te pas en te onpas schudden terwijl ze bovenop een bar staan? 

| bron: videoland.com

Fabri draait de rollen gewoon om

Maar niet alleen de verleiders doen de kunstjes, want de deelnemers die in een relatie zitten kunnen er ook wel wat van. Fabrizio wil diep in de ogen van Julia kijken, Thomas eindigt met een chick zonder shirt aan in bed, Quentin loopt constant met een stijve van Shané rond en Damian zou poppetje Lie helemaal uit elkaar willen trekken. Het kan haast niet  anders dan dat het dit seizoen he-le-maal fout gaat lopen. Ik ben zeer benieuwd naar het kampvuur van volgende week!

| bron: videoland.com
window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-b', container: 'taboola-below-article-5df7379bb1244', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });