Upcomings Ultra Betrouwbare Maandhoroscoop #juli

Staan de sterren er voor jou een beetje gunstig bij of kun je maar beter de hele maand binnenblijven?
  • Bizar
  • Redactie Upcoming

Ram (21-03 t/m 20-4)

Algemene libi
Hell yess, jij gaat eindelijk eens tot rust komen, want Uranus (niet flauw doen nou!) heeft je teken verlaten. Dat betekent dat je in juli ultiem kunt gaan chillen - zou het wat met de aankomende zomervakantie te maken hebben?

Liefde & neuqseks
Omdat je relaxter bent, kun je jezelf weer beter openstellen voor eventuele one night stands. Is dat niet ff mazzel hebben? Ook op het gebied van liefde gaat het prima, want je kunt weer al je passie in de relatie gooien. Wij vinden: zoek wel gewoon een nieuwe partner. Wel zo leuk voor tijdens de zomer.

Monnie
Het gaat goed op werk, dus er zit ook een salarisverhoging in. Niet gekregen? Laat je baas deze horoscoop zien, en dan kan je vrijwel niet meer geweigerd worden. Met die salarisverhoging kun je dus ook veel pilsies pakken in juli. 
| bron: scrantondodgechryslerjeep.net

Stier (21-4 t/m 20-5)

Algemene libi
Je hebt het maar druk, druk, druk. Rond alles even goed af, en laat dan iedereen achter en pak lekker het vliegtuig naar Dubai of zo. Selfcare is in juli belangrijk, doe gewoon waar je zin in hebt.

Liefde & neuqseks
De laatste tijd zat het niet echt mee, hè Stier? In juli beloven de sterren je meer seks, dus dat is mooi. Heb je een vriend(in)? Besteed daar deze maand dan ook een beetje meer aandacht aan, want voor je het weet is hij/zij met de noorderzon vertrokken #moetenweniethebben.

Monnie
Je hebt keihard gewerkt, dus ook veel geld (of ja, in theorie werkt dat zo). Zoals hierboven beschreven is juli écht je selfcare-maand, dus je hoeft niets te besparen. Onbeperkt frikandelbroodjes voor jou!
| bron: cdn.indicium.nu

Tweelingen (21-5 t/m 21-6)

Algemene libi
De planeten zijn het erover eens: jouw zomer gaat amazing worden. Je ontmoet enorm veel nieuwe mensen, en al die energie zorgt ervoor dat het geen relaxte zomer gaat worden. Niet bakken op het strand, maar vijfendertig keer achter elkaar van een surfboard flikkeren dus.

Liefde & neuqseks
Jajaja, jij krijgt een zomerliefde en gaat je gedragen als een konijn! Vooral in de buitenlucht vind je het in de maand juli extra leuk. Kun je een beetje naar die sterren van je kijken.

Monnie
Moneywise gaat het in juli niet helemaal lekker, maar laat dat de pret niet drukken. Gewoon even wat zuiniger aan met die rondjes geven, snappen je vrienden vast wel een keer.
| bron: mtv.nl

Kreeft (22-6 t/m 22-7)

Algemene libi
Als gevoelsmens krijg jij het flink te verduren in juli, maar je geniet er voor de verandering een keer van! Het zorgt ervoor dat je optimaal kan genieten van deze maand.

Liefde & neuqseks
Jaaa, dat ziet er goed uit voor de Kreeft hoor, er hangt namelijk liefde in de lucht. Of je nu vrijgezel of al voorzien bent, jij gaat je niet vervelen deze maand.

Monnie
Je hebt op zich niets te klagen, maar het is wel verstandig als je wat geld opzij zet, zeggen de sterren. In het najaar kan het namelijk zijn dat het effe niet zo lekker loopt. Je gaat dan vast weer te vaak op stap, hou je ook eens een keer ff in!
| bron: images.medicinenet.com

Leeuw (23-7 t/m 23-8)

Algemene libi
De planeten beloven je eindelijk eens wat rust na de afgelopen maanden. Benut die rust goed door eens wat acrobatische oefeningen uit te halen op de yogamat, of bier te drinken. Stop in ieder geval met je zo druk maken, dat is voor niemand leuk.

Liefde & neuqseks
Als single wordt juli een beetje saai, en zelfs in een relatie loopt het niet allemaal van een leien dakje. Als je zin hebt in seks moet je je partner bijna smeken. Wij zeggen: ditchen die handel.

Monnie
De afgelopen maanden was je vrij skeer, maar je lijkt er eindelijk uit te komen! Hou je deze maand nog een klein beetje in, dan kun je de maand erna helemaal los!
| bron: images.says.com

Maagd (24-8 t/m 22-9)

Algemene libi
Eigenlijk geven de sterren alleen bij jouw sterrenbeeld aan dat je flink gaat feesten in juli, mooi! Jij gaat dus helemaal naar de getver op een of ander festival. Mooi vooruitzicht.

Liefde & neuqseks
Je gaat deze maand iemand ontmoeten die jouw hart sneller laat kloppen. Of het een zomerdingetje of echte liefde is valt nog te zien, maar geniet ervan!

Monnie
Jij hebt money to blow! Hou je dan ook niet in, en smijt het gewoon over de bank. Niemand die jou wat maakt.
| bron: media.cntraveler.com

Weegschaal (23-9 t/m 22-10)

Algemene libi
De planeten staan er gunstig bij voor je, waardoor juli een leuke maand wordt. Vooral op je werk gaat het goed. Geef dit dan ook even voorrang, dan kun je in augustus lekker op vakantie.

Liefde & neuqseks
Heel interessant is je liefdesleven in juli helaas niet. Wél is het een goede maand om weer ouderwets op stapvakantie te gaan met je vrienden. Maar ja, of je nu nog blij wordt van al die random scharrels...

Monnie
Jij geeft zó impulsief geld uit, dat je gerust een alpaca zou kopen als de mogelijkheid zich voordoet. Let er een keertje op, dan kun je eens starten met sparen!
| bron: blokker.nl

Schorpioen (23-10 t/m 22-11)

Algemene libi
Je zit goed in je vel, en zo zie je er ook uit. Lekker bezig hoor Schorpioen! Blijf in balans door voldoende rust te nemen. Je mag vast wel een keertje eerder weg van je baas..

Liefde & neuqseks
De sterren zeggen het: jij bent deze maand een Tinder king of queen, en sleept er de ene na de andere date uit. Wederom lekker bezig, Schorpioen!

Monnie
Je gaat meer geld uitgeven dan eigenlijk kan, maar geen zorgen. Dit tekort wordt op magische wijze aangevuld na de zomer. Geloof ons, wij zijn echte astrologen.
| bron: i.pinimg.com

Boogschutter

Algemene libi
Jij gaat zo wijs worden in juli, dat je er wellicht wel over nadenkt om na de zomer van koers te veranderen. Je bent lekker zweverig bezig, en de sterren zeggen dat je niet fysiek op reis hoeft, maar dit ook in je hoofd kan (wij zijn niet degenen die paddo"s aanraden hoor, het zijn de sterren).

Liefde & neuqseks
Als single wordt juli een beetje saai, terwijl als je een relatie hebt, die nu eindelijk een beetje gered wordt. Mag ook wel na die moeilijke maanden die jullie samen gehad hebben.

Monnie
Je budget inschatten - daar ben je nooit heel goed in geweest. Maar in juli is het juist andersom een keer raak; je hebt meer geld dan je verwacht. Extra bier voor iedereen! | bron: hips.hearstapps.com

Steenbok (22-12 t/m 20-1)

Algemene libi
Begin juli staat je leven ineens op zijn kop, omdat er iets verandert in je werk of relatie. Niet leuk, maar vertrouw erop dat het de juiste keuze is op de lange termijn!

Liefde & neuqseks
Jeetje, Steenbok. Juli wordt wel echt een klote maand voor je, want ook op het gebied van seks is het drie keer niks. Wij zeggen: boek lekker een vakantie en laat de rest erin stikken.

Monnie
Gelukkig krijg je nog een bonus, dus over geld hoef je je deze zomer niet druk te maken. Nou, hebben de sterren toch nog iets positiefs te vertellen over je. | bron: yoors-media-uploads-adsfairbv.netdna-ssl.com

Waterman (21-1 t/m 19-2)

Algemene libi
In de maand juli heb je zin om lekker onafhankelijk te zijn en open te staan voor nieuwe ideeën. Wat een goede maand om er lekker in je eentje tussenuit te knijpen, wij vinden dat je het verdient! (Oh en de sterren ook natuurlijk).

Liefde & neuqseks
Het gaat een hete juli worden voor de Waterman, en niet alleen qua buitentemperatuur! Iedere Waterman is eigenlijk gewoon enorm hitsig, en krijgt voor elkaar wat hij/zij wil. Maak er goed gebruik van, zouden wij zeggen.

Monnie
Moneywise loopt het in juli niet zo lekker, maar het kan niet altijd feest zijn hè. | bron: gateworld.net

Vissen (20-2 t/m 20-3)

Algemene libi
Jij hebt energie voor tien aankomende maand! Zorg goed voor jezelf en houd dat vast, dan kun je je iedere maand van het jaar zo voelen #leeetsgo.

Liefde & neuqseks
Zowel in een relatie als in het vrij-gezellige leven kom jij aan je trekken. Wat gunnen die sterren jou veel in juli zeg!

Monnie
Jij let eigenlijk nooit op je geld. Je hebt wel wat beters te doen, zoals oefenen voor het WK Stef Stuntpiloot of zo. Helaas brengt je dat in juli wel een klein beetje in de problemen, maar als je nu ooit dat WK wint, kun je jezelf misschien wel weer uit de schulden krijgen! | bron: canahome.be
window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-b', container: 'taboola-below-article-5dcabaf1ef1f0', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });