Even voorstellen, dit zijn de kandidaten van Wie Is De Mol? 2019

AVROTROS heeft ons weer een heerlijk stel onbekende bekende Nederlanders gegeven om De Mol uit te ontmaskeren!!

Guess who's back? Back again? De Mol is back. Tell all your Molloten friends!!

Inmiddels zijn alle deelnemers van 2019 bekendgemaakt via deze muurschildering

En menig Nederlander liet de volgende reactie achter: "Weer lekker veel onbekende mensen..." Echt op zo"n super annoyed toontje. Maar dat is toch helemaal niet erg? | bron: wieisdemol.avrotros.nl

Zo krijgen wij als echte onbekende Nederlanders steeds meer kans om mee te doen

Ik vind het persoonlijk altijd wel leuk om nieuwe mensen te leren kennen

Maar voor het geval je daar een schijthekel aan hebt, heb ik alvast wat research voor je gedaan en op gezocht wie iedereen nou is. Dus.... WELKOM BIJ DE VOORSTELRONDE WIDM 2019!
| bron: media.giphy.com

Evelien de Bruijn

Grote kans dat je haar stem eerder herkent dan haar gezicht. Evelien is namelijk radiopresentatrice. Ze presenteert o.a. de Top2000 op NPO Radio 2. Ze presenteert ook wel eens op televisie. Daar doet ze Hart van Nederland en Huizenjacht.

FUN FACT: Evelien is een hondenmens. Ze had (R.I.P) een superleuke hond genaamd Beest! En voor de wat jongere kijkers, ze heeft ook best een leuke zoon ;)
| bron: wieisdemol.avrotros.nl

Hey! Een BV'tje!! Evi Hanssen doet lekker mee bij ons dit jaar

Aangezien ze in België alleen nog onbekende mensen in de WIDM mee laten doen, dacht Evi: "Ik sla mijn slag in Nederland!" Gelijk heb je Evi. Ik denk dat de meesten van jullie haar wel kennen, maar toch even de korte introductie. Evi is presentatrice, in 2001 presenteerde ze bij de Vlaamse TMF en in de periode 2006 tot 2013 was ze bij ons op de buis te zien naast Dennis Weening bij Expeditie Robinson. Evi deed ook 3 Op Reis, dus ze heeft al aardig wat gave landen gezien. Benieuwd wat ze van Colombia vindt!

FUN FACT: Evi kan ook zingen! Ze deed dit jaar mee met It Takes Two. Mocht je benieuwd zijn. Hier een filmpje.
| bron: wieisdemol.avrotros.nl

Jamie met de moeilijke Franse achternaam

Gelukkig hoef ik deze naam alleen netjes over te typen en niet uit te spreken.: Trenité. Dus succes met de uitspraak van zijn naam in je hoofd. Jamie is wel eens tafelheer bij De Wereld Draait Door en presenteert het wetenschapsprogramma Jules Unlimited. Nog nooit van gehoord, maar vast heel interessant! 

FUN FACT: Jamie heeft getennist op hoog niveau! Verder is er niet zoveel over Jamie te vinden, hij heeft vijf Instagram-posts en geen Twitter. Dus, sorry, maar dit is alle info over Jamie die ik jullie kan geven!
| bron: wieisdemol.avrotros.nl

Merel Westrik

Merel ken je waarschijnlijk ook wel. Ze presenteert dagelijks het RTL Nieuws. Ook met Eva Jinek heeft zij samen een show gepresenteerd op WNL, Vandaag De Dag. 

FUN FACT: Merel heeft haar collega"s flink voorgelogen over haar deelname aan Wie Is De Mol. Zij zijn er allemaal ingetrapt, zegt dit iets over hoe goed Merel kan liegen...? Weet niet hoe het met jullie zit, maar zij is nu mijn hoofdverdachte.
| bron: wieisdemol.avrotros.nl

Niels Littooij. Wie?! Nielson! Oohhh Nielsonn, wat leuk!

Even tussen ons, Niels is nu al mijn favoriete deelnemer. Hij is zo"n chille en nuchtere gast, daar hebben we meer BN"ers van nodig! Zo, dat gezegd hebbend even de korte introductie. Niels is natuurlijk bekend van het programma De Beste Singer/Songwriter. En veroverde onze harten met de hitsongs "Beauty & The Brains" en "Sexy Als Ik Dans". Tegenwoordig is hij meer de Nederlandse Charlie Puth. Hij releasede dit jaar het album "Diamant" waarvan de single "IJskoud" echt één van mijn jams is op het moment. Echt ff luisteren als je dat nog niet gedaan hebt.

FUN FACT: Niels is een echte familieman en hij maakt ook graag muziek met zijn broers en neven #cute
| bron: wieisdemol.avrotros.nl

NikkieTutorials! Eh...Nikkie de Jager

Sorry, maar ik kan haar alleen NikkieTutorials noemen. Met 10 miljoen abonnees is Nikkie razendpopulair op YouTube. En niet alleen in Nederland, Amerika is ook wild van Nikkie. Haar filmpje "The Power Of Make Up" betekende haar internationale doorbraak en moet je zeker even checken

FUN FACT: Nikkie is superlang! Zoals je misschien al op de muurschildering gezien hebt steekt ze met kop en schouders boven iedereen uit. Ze is namelijk 1.90m!
| bron: wieisdemol.avrotros.nl

Rick Paul van Mulligen

Deze man heeft gewoon twee namen! Z"n ouders konden denk niet kiezen. Oke maar even zonder grappen. Rick Paul is acteur, hij speelde Harm-Jan in A"dam - E.V.A en van 2013 tot 2017 was hij te zien als vast teamlid in De Grote Improvisatieshow met Ruben van der Meer, Tijl Beckand en Jamai Loman. Verder kan je Rick Paul kennen van Rundfunk. 

FUN FACT: Rick Paul kent geen grenzen! Hij gaat namelijk in de HBO-serie Grisse spelen. En eerlijk, dat ziet er best spannend uit!
| bron: wieisdemol.avrotros.nl

De Heel Holland Bakt-meneer! Meester Patissier Robeeeeert van Beckhoven

Deze man kennen we natuurlijk allemaal! Sinds 2013 is Robert te zien als jurylid bij Heel Holland Bakt. Hij kan zelf ook bakken als de beste. Hij heeft zowel de titel Meester Patissier als Meester Boulanger en is daarmee de enige in heel Nederland! Benieuwd of Robert De Mol een koekje van eigen deeg zal geven... he he he.

FUN FACT: Robert houdt van spelletjes en wil altijd winnen! We zullen zien of hij zijn fanatisme ook zal laten zien bij de "spelletjes" in Wie Is De Mol?.
| bron: wieisdemol.avrotros.nl

Sarah Chronis

Nog een actrice! Sarah speelde gastrolletjes in onder andere Onderweg Naar Morgen, Divorce en Flikken Maastricht. In 2014 had ze de hoofdrol in de film Bloedlink te pakken. Ook is ze te zien in de film Zwaarverliefd. En ze heeft al verklapt dat ze een rol gaat spelen in Nieuwe Buren 4. En dat samen met haar (best wel heel knappe) boyfriend. Spannend...

FUN FACT: Sarah heeft Nieuwe Buren als smoes gebruikt bij haar familie en vrienden om verborgen te houden dat ze mee deed met Wie Is De Mol?! Als ze zo makkelijk de waarheid met een leugen kan vermengen... Die Sarah moeten we even in de gaten houden jongens!
| bron: wieisdemol.avrotros.nl

Sinan Can

Sinan is onderzoeksjournalist en documentairemaker bij BNNVARA. Hij filmt met name in conflictgebieden. Zoals hij zelf zegt: "Daar moet je ook een overlevingsinstinct hebben en strategisch zijn. Tien stappen vooruit denken." Zal dit in zijn voordeel werken bij het ontmaskeren van De Mol?

FUNFACT: Zijn achternaam spreek je uit als "djan" en niet "kan". Even dat je het weet.
| bron: wieisdemol.avrotros.nl

Einde voorstelronde *sluit gordijnen* *applaus*

Zo, nu ben je weer helemaal up to date! We moeten helaas nog twee kleine maanden wachten tot we bovenstaande kandidaten op TV kunnen bewonderen. Vanaf zaterdag 5 januari 2019 is Wie Is De Mol? om 20.30 te zien op NPO 1. Wij hebben onze aftelapps al ingesteld.

Groetjes en tot dan lieve Molloten!
| bron: media.giphy.com
window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-b', container: 'taboola-below-article-5dd6e9f3d1707', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });