Telefoonverslaafden, dit klinkt gek, maar jullie moeten een paard kopen

Appen op de fiets wordt verboden, maar...

Nou, beste telefoonverslaafde, we hebben de oplossing voor je, en die luidt...tromgeroffel - wacht daar hebben we natuurlijk een spannend gifje voor.  | bron: pa1.narvii.com

Nou, daar gaat-ie dan, die oplossing luidt: KOOP EEN PAARD! Een paard? Ja, een paard. Die had je even niet aan zien komen hè - of wel, als je de kop van dit artikel had gelezen.

Hoe dan ook, een paard dus. Want volgens het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat is iemand die op zo'n wandelende frikandel zit - een ruiter dus - volgens de wet geen bestuurder. En dus mag je je vanaf een paard helemaal te pletter appen. 

Nu kunnen we ons heel goed voorstellen dat je als de dood bent voor paarden - het zijn monsters! -  maar ook dan kun je vanaf juli 2019 gewoon lekker doorappen op de fiets. Het enige wat je dan moet doen is een speelgoedwinkel binnenlopen, een mooi pluchen paard op de kop te tikken en die aan je stalen ros vast te binden. Hier trapt agent Bromsnor geheid in! En zou het niet gezellig zijn als we volgende zomer gezellig met z'n allen op deze manier append door de stad fietsen? (Ja, dat zou heel gezellig zijn!) 
| bron: 78.media.tumblr.com

bron: i1.wp.com

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-b', container: 'taboola-below-article-5e58bea27b99f', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });