De meeste dromen zijn bedrog, maar deze 8 hebben we allemaal wel eens gehad!

Waarom lijken dromen soms zó echt!?

dromen

1) Die droom waarin je droomt dat je ruzie hebt met iemand...

...en je de volgende dag die persoon niet normaal aan kan kijken. Want eigenlijk ben je nog steeds boos. Maar die persoon weet helemaal van niks! Lekker ongemakkelijk

via GIPHY

2) Die droom waarin je er al een hele werkdag op hebt zitten...

...en de ellende pas echt gaat beginnen als je de volgende ochtend wakker wordt. Zo balen dat je niet betaalt wordt voor al die uren die je werkt in je droom!

via GIPHY

3) Die droom waarin je je verslapen hebt...

...maar in werkelijkheid ben je veel te vroeg. Drie uur 's nachts?? Wat?!?!? Al die stress en paniek voor niks?!?! En dat gaat dan de rest van de nacht door, tot in den treure. In het laatste kwartier voordat je wekker gaat schrik je elke 3 tot 5 minuten wakker met de angst dat je je alsnog verslapen hebt... It's a never ending circle.

via GIPHY

4) Die droom waarin je op de vlucht bent voor iets en niet vooruit komt...

...de nachtmerrie der nachtmerries. Je benen zijn lood- en loodzwaar en het monster, de zondvloed of waar je dan ook voor op de vlucht bent, komt alsmaar dichterbij, maar krijgt je nét niet te pakken. Is dit een teken van de goden dat je aan je conditie moet gaan werken of...?

via GIPHY

5) Die droom waarin je crush iets doet waardoor je totaal op hem/haar afknapt...

...en je prille liefde vrijwel direct voorbij is. Best bizar dat een droom ervoor kan zorgen dat je misschien wel de liefde van je leven misloopt! #sad

via GIPHY

6) Die droom waarin je een cijfer of ander belangrijk resultaat terugkrijgt...

...en dit kan op twee manieren uitpakken. Of je haalt een 9 in je droom en in reality valt het cijfer flink tegen. Of je haalt een (dikke) onvoldoende en je echte resultaat valt je alles mee.

via GIPHY

7) Die droom waarin je ergens keihard naar beneden dondert...

...en je de kriebels gewoon in je buik voelt van de weet-ik-veel-hoeveel-meter-hoge vrije val die je maakt. Het ergste is altijd dat je dit al lang en breed ziet aankomen maar je droom-ikke doet helemaal niks met die kennis. Vre-se-lijk.

via GIPHY

8) Die droom waarin je weet dat je aan het dromen bent...

...maar je toch niet wakker kan worden. Deze kan ook twee kanten op, of je kan lekker zelf je droom samenstellen (#zeldzaam) of je droomt iets vreselijk engs en je wilt heeeeel graag wakker worden, maar je brein werkt niet mee (#meestaldus).

via GIPHY