Afwassers in restaurants verdienen veel meer respect Het is namelijk gewoon een vet zware baan. De Leven Redactie Upcoming 07 feb. 2020 | 18:48 Facebook Twitter Pinterest Linkedin Whatsapp Mail Iedereen dumpt alle troep bij jou bron: media.giphy.comNiemand kan blijkbaar netjes opstapelenWaardoor het altijd een grote rotzooi is op het aanrecht en jij door de bomen het bos niet meer ziet. WAAR MOET IK BEGINNEN AAH | bron: mindyourbrain1.files.wordpress.comEr wordt altijd gevraagd: 'Heb je dit al schoon?'Vervolgens moet jij door alle vaat zoeken naar dat ene ding wat zij nodig hebben. En ze moeten het natuurlijk NU hebben, waardoor jij ineens moet opschieten. Ga lekker zelf zoeken ofzo. | bron: media.giphy.comIn de zomer is het vet heetWant al die dampen uit de vaatwasser maken het nou niet erg aangenaam in de spoelkeuken. | bron: media.giphy.comAlles wat afgewassen is, moet je ook weer opruimen. Naast afwasser dus opruimer..Waardoor je het hele restaurant en de keuken door moet. Daardoor loop je altijd in de weg. Iedereen heeft het vet druk. Jij niet natuurlijk, jij hebt alle tijd... Nou niet dus, ga uit de weg, ik moet de spullen die jij nodig hebt terugbrengen hoor. Het is niet mijn probleem als jij het niet op tijd hebt. | bron: media.giphy.comJij moet alle borden en kopjes dan ook weten te balancerenWaar de bediening een paar borden of kopjes vast heeft, heb jij altijd een mega stapel of een heel dienblad vol. Het ergste is nog als alles op de grond valt als het al afgewassen is. Helemaal voor niks gedaan dit. Lekker dan. | bron: youtu.beJe steekt regelmatig je hand in een mes Want al het bestek ligt of in een bak met water te weken of het ligt overal tussen, waardoor jij altijd precies met je hand in een mes grijpt. Oh zo fijn altijd. | bron: media.giphy.comAl het bestek moet nog gepoleerd en gesorteerd wordenHet schoonmaken alleen is echt niet genoeg. | bron: scontent-sea1-1.cdninstagram.comOja, en de glazen moeten ook gepoleerd wordenWant ja, die moeten ook glimmen. | bron: passie.horeca.nlAlles uit de keuken komt ook jouw kant opEn dat zijn meestal megakeukenapparaten, waar je weer tachtien jaar mee bezig bent. | bron: media.giphy.comJij bent altijd als laatste klaarJe moet namelijk wachten totdat het hele restaurant leeg is, voordat jij überhaupt kunt beginnen met opruimen. Dan is de rest natuurlijk allang klaar. ZWAAR LEVEN. | bron: media.giphy.com De Leven