Afwassers in restaurants verdienen veel meer respect Het is namelijk gewoon een vet zware baan. De Leven Redactie Upcoming 07 feb. 2020 | 18:48 Facebook Twitter Pinterest Linkedin Whatsapp Mail Iedereen dumpt alle troep bij jou bron: media.giphy.com Niemand kan blijkbaar netjes opstapelen Waardoor het altijd een grote rotzooi is op het aanrecht en jij door de bomen het bos niet meer ziet. WAAR MOET IK BEGINNEN AAH | bron: mindyourbrain1.files.wordpress.com Er wordt altijd gevraagd: 'Heb je dit al schoon?' Vervolgens moet jij door alle vaat zoeken naar dat ene ding wat zij nodig hebben. En ze moeten het natuurlijk NU hebben, waardoor jij ineens moet opschieten. Ga lekker zelf zoeken ofzo. | bron: media.giphy.com In de zomer is het vet heet Want al die dampen uit de vaatwasser maken het nou niet erg aangenaam in de spoelkeuken. | bron: media.giphy.com Alles wat afgewassen is, moet je ook weer opruimen. Naast afwasser dus opruimer.. Waardoor je het hele restaurant en de keuken door moet. Daardoor loop je altijd in de weg. Iedereen heeft het vet druk. Jij niet natuurlijk, jij hebt alle tijd... Nou niet dus, ga uit de weg, ik moet de spullen die jij nodig hebt terugbrengen hoor. Het is niet mijn probleem als jij het niet op tijd hebt. | bron: media.giphy.com Jij moet alle borden en kopjes dan ook weten te balanceren Waar de bediening een paar borden of kopjes vast heeft, heb jij altijd een mega stapel of een heel dienblad vol. Het ergste is nog als alles op de grond valt als het al afgewassen is. Helemaal voor niks gedaan dit. Lekker dan. | bron: youtu.be Je steekt regelmatig je hand in een mes Want al het bestek ligt of in een bak met water te weken of het ligt overal tussen, waardoor jij altijd precies met je hand in een mes grijpt. Oh zo fijn altijd. | bron: media.giphy.com Al het bestek moet nog gepoleerd en gesorteerd worden Het schoonmaken alleen is echt niet genoeg. | bron: scontent-sea1-1.cdninstagram.com Oja, en de glazen moeten ook gepoleerd worden Want ja, die moeten ook glimmen. | bron: passie.horeca.nl Alles uit de keuken komt ook jouw kant op En dat zijn meestal megakeukenapparaten, waar je weer tachtien jaar mee bezig bent. | bron: media.giphy.com Jij bent altijd als laatste klaar Je moet namelijk wachten totdat het hele restaurant leeg is, voordat jij überhaupt kunt beginnen met opruimen. Dan is de rest natuurlijk allang klaar. ZWAAR LEVEN. | bron: media.giphy.com De Leven