12 Mensen vertellen over de meest domme dingen die ze hebben gedaan

Waarom zijn mensen zo

megan fox

1) “Iemand vroeg me hoe laat het was. Ik draaide mijn pols om te kijken en goot de ijsthee die ik vasthad helemaal leeg in m’n schoot. Ik had geen horloge om. Ik heb niet eens een horloge. Nooit gehad ook.” 


2) “Ik ging naar een koffiezaak en bestelde een grote kop koffie. De barista geeft het aan me en ik stop hem zo in m’n tas. Zonder deksel.” 


3) “Toen ik werd gestopt door de politie en probeerde niet te laten zien dat ik nerveus was, gaf ik de politieagent een briefje van 50 dollar in plaats van mijn rijbewijs.” 


4) “Ik probeerde een kaars te doven door er een papieren zakdoekje op te leggen.” 


5) “Ik stopte mijn tong in de sigarettenaansteker in de auto om te testen hoe warm zo’n ding eigenlijk wordt.” 


6) “Toen ik een jaar of 8 was vond ik een stuk suikerspin op de grond en stopte het in m’n mond. Het was isolatiemateriaal.” 


7) “Toen ik een kind was vond ik mijn vaders scheermes in de slaapkamer van mijn ouders. Ik dacht dat het een goed idee was om hem over mijn hele tong te schrapen. Dat was het niet.” 


8) “Misschien niet het allerdomste, maar wel stom: ik zat in mijn eigen kantoor met de deur dicht. Toen ik naar buiten wilde klopte ik eerst op de deur voordat ik hem open deed.” 


9) “Ik nam een hap van een blok zeep.” 


10) “Soms blaas ik op ijs voordat ik een hap neem. Ik weet niet waarom.” 


11) “Ik stopte mijn vinger in een blender en deed hem aan om te zien of ik de messen kon tegenhouden. Dat kon ik niet en het apparaat at m’n halve vinger op. Ik was 21.” 


12) “Ik gooide een plastic fles richting de ventilator aan het plafond. De ventilator schoot hem keihard naar beneden, recht op mijn voorhoofd.”


Misschien ook voor jou:
12 Dingen die dit Instagram-account mist in de supermarkt en wij nu ook
Bizar
  • Bored Panda/Reddit
  • Videostill