10 Soorten vriendinnen die we allemaal in ons leven hebben

Herkenbaar?

Soorten vriendinnen

Jouw vriendinnen zijn allemaal uniek. Er is een flapuit, iemand die altijd pech heeft en natuurlijk de dancing queen met jaloersmakende moves. Hoeveel van de vriendinnen uit het onderstaande lijstje kan jij afvinken?

1) De vriendin die te open is


Vijf minuten na je eerste ontmoeting wist je haar favoriete sekspositie, hoe zwaar haar menstruatie is, plus haar volledige relatiegeschiedenis. 'Teveel delen' staat gewoon niet in haar vocabulaire.

2) De lopende ramp


De enige persoon die je kent die een vlucht heeft gemist 'omdat ze naar de verkeerde luchthaven is gegaan/een dag te laat op het vliegveld arriveerde/dacht dat haar rijbewijs ook als legitimatiebewijs geldt bij de douane'.

3) De vriendin die altijd weet wat ze moet zeggen


Break-up? Heb je de baan niet gekregen? Droomjurk uitverkocht in jouw maat? Zij is degene bij wie je altijd terecht kunt voor comfort en advies.

4) De roddeltante


Ze is de eerste die weet wie met wie naar bed gaat en deelt haar informatie graag met anderen. En stiekem geniet jij enorm van de sappige details.

5) De vriendin die altijd als eerst op de dansvloer staat


Jij hebt een paar drankjes nodig om in beweging te komen, maar zij staat als eerste op de dansvloer. Zelfs als-ie leeg is.

6) De fitness freak


Ze drinkt mocktails, mist nooit een sportschool sessie, en traint altijd met een doel. Het is verbijsterend.

7) De vriendin die er altijd goed uitziet


Ze heeft een figuur waar je 'U' tegen zegt en zou zelfs een supermarktuniform stijlvol kunnen maken. Enne, ondanks dat je soms een tikkeltje jaloers bent, bewonder je haar enorm. Want: gratis fashion advies.

8) De vriendin die nooit luistert


Je kunt een superlang gesprek met haar hebben over iets, maar de volgende keer dat je het ter sprake breng, herinnert zij zich niets meer.

9) De vriendin die ALTIJD geld moet lenen


We kennen allemaal wel iemand. Ze geeft haar loon uit zodra ze het krijgt en 'vergeet' haar portemonnee als je met haar uit eten gaat.

10) De sassy vriendin


Daag haar voor alles uit en ze zal het accepteren. Ze heeft lef en ze gaat niet zonder slag of stoot ten onder. We zouden allemaal meer op haar moeten lijken. Punt uit.

Upcoming is het onmisbare actualiteitenplatform voor de internetgeneratie; het nieuws van vandaag, de trends van morgen én de rages van vroeger. Onze redactie maakt actuele, herkenbare en spraakmakende artikelen in een snackable concept: lijstjes. We zijn dé sfeermaker op je feeds. Dat wil je natuurlijk overal. Dus check ons voor de leukste quizzen, lijstjes, bingo’s en meer ook vooral op Instagram.

De Leven
  • Happy In Shape
  • Emily in Paris