12 Klantenservicemedewerkers delen de meest bizarre klachten die ze hebben gehoord

Respect voor iedereen die op een klantenservice werkt aub.
@media (max-width: 679px){#fig-61f3596ec1cb9 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61f3596ec1cb9 img{#fig-61f3596ec1cb9 img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-61f3596ec1cb9 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61f3596ec1cb9 img{#fig-61f3596ec1cb9 img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-61f3596ec1cb9 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61f3596ec1cb9 img{#fig-61f3596ec1cb9 img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-61f3596ec1cb9 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61f3596ec1cb9 img{#fig-61f3596ec1cb9 img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}klantenservice klachten

1) "Toen ik werkte bij een winkel waar we zoutlampen verkochten, kregen we een keer een klant die klaagde dat haar zoutlamp thuis verdwenen was. Ze wilde haar geld terug. Ik vroeg haar wat ze bedoelde met 'verdwenen'. Ze legde uit dat ze de steen van de lamp had verwijderd en hem in de vaatwasser had gestopt om hem schoon te maken. Ik moest haar toen zo voorzichtig mogelijk uitleggen dat zout oplost in water, zeker in heet water."


2) "Iemand klaagde dat hij al vier zaterdagen achter elkaar om 16:30 naar de winkel was gekomen en dat we steeds dicht waren om 16:00. De winkel gaat om 16:00 dicht."


3) "Ik werkte in een koffiezaak, maar niet in Starbucks. Frappuccino is een woord met een trademark dat Starbucks gebruikt voor hun gemengde koffiedrankjes. Als mensen bij ons een frapp bestellen, voerden we het altijd gewoon in in de kassa met de naam die wij ervoor gebruikten en legden het uit aan de klant zodat ze het zouden herkennen als het zou worden omgeroepen. Dat ging altijd goed, maar een keer werd een vrouw woest. Ze schreeuwde dat frappuccino het klassieke Italiaanse woord is voor gemengde koffiedrankjes. We legden haar uit dat wij het simpelweg anders noemen, zonder haar verder te corrigeren, maar ze werd helemaal wild. Ze belde zelfs met de klantenservice van de keten terwijl ze de rij ophield en toen haar daar hetzelfde werd uitgelegd, begon ze dingen van de toonbank te gooien. Ze werd uiteindelijk door security naar buiten gebracht."


4) "Ik werkte in een pizzeria met een klein restaurant en zo veel mensen klaagden dat hun pizza te heet was om te eten. Natuurlijk is het heet, het komt net uit de oven.


5) "In het café waar ik werk zijn drankjes maar een dollar tot 11:00. Op een dag belde een vrouw naar de winkel om te klagen dat het drankje van haar dochter maar een dollar was. We vertelden haar over de aanbieding, maar ze vond dat we alsnog de volle prijs hadden moeten rekenen..."


6) "Iemand klaagde een keer dat ik een kassa gebruikte in plaats van 'mijn hersenen' om uit te rekenen hoeveel geld ze terug moest krijgen."


7) "Ik werkte voor een kabelmaatschappij en mensen belden geregeld om te klagen omdat ze ongelimiteerd naar Mexico kunnen bellen met onze abonnementen. 'Ik wil niet naar Mexico bellen', zeiden ze dan. Nou, dan stel ik voor dat je dat gewoon niet doet. Het is niet verplicht."


8) "Ik werk achter de bar en gisteren bestelde een man cocktails aan de bar, waarna hij aan een tafel ging zitten. Toen ik de drankjes naar zijn tafel bracht klaagde hij dat ik de drankjes niet bij hen had gemaakt. Hoe had ik dat moeten doen? Ik kan de blender moeilijk meenemen naar de tafel? Als hij aan de bar had gezeten had hij die ervaring kunnen hebben. Nog nooit zoiets doms gehoord."


9) "Ik heb nooit begrepen waarom mensen pittig eten bestellen en dan klagen dat het te pittig is. Wat verwacht je dan?"


10) "Ik werd uitgemaakt voor racist omdat ik een vrouw vroeg of ze bestek bij haar afhaalmenu wilde."


11) "Toen ik in een winkel werkte werd er een keer geklaagd dat de parkeerplaats nat was. Het regende op dat moment super hard."


12) "Ik moest een keer iemands caramel macchiato 3 keer opnieuw maken omdat de caramel steeds in het schuim zakte. Dat heet zwaartekracht, mevrouw."


Upcoming is het onmisbare actualiteitenplatform voor de internetgeneratie; het nieuws van vandaag, de trends van morgen én de rages van vroeger. Onze redactie maakt actuele, herkenbare en spraakmakende artikelen in een snackable concept: lijstjes. We zijn dé sfeermaker op je feeds. Dat wil je natuurlijk overal. Dus check ons voor de leukste quizzen, lijstjes, bingo’s en meer ook vooral op Instagram.