Zo zien de knappe vriendinnen van deze 8 F1-coureurs eruit

Even loeren

George Russell

1) Max Verstappen

Na zijn wereldkampioenschap afgelopen seizoen was niet alleen Max, maar ook zijn vriendin Kelly Piquet even één van de meest populaire zoekwoorden op Google. Heel Nederland wilde weten wie die knappe dame aan de zijde van Max was. Dat is dus Kelly Piquet. Dochter van Nelson Piquet. Het stel woont sinds vorig jaar samen met Kelly's dochter Penelope in Monaco. Waarschijnlijk heb jij haar allang opgezocht en is dit geen nieuws voor je. Maarrrr, we zijn heel even in de huid van onze glossy-collega's gekropen en zochten ook uit wie er aan de zijde van de andere F1-coureurs staan.

2) Lando Norris

Een paar weken geleden ging er een schok door F1-land toen bleek dat Lando Norris helemaal niet single is. Hij wist het Portugese model Luisinha Oliveira aan de haak te slaan. De 22-jarige heeft onlangs een contract in de wacht gesleept bij het Portugese modellenbureau Central Models en ze is de zus van de Portugese actrice Beatrix Barosa.

3) Charles Leclerc

De bloedmooie Charlotte Sine is al jaren de vriendin van Charles Leclerc. Charlotte komt net als Charles uit Monaco en het wordt nog schattiger, want Charlotte woonde sinds haar geboorte een tijdje naast de moeder van Charles. Charlotte is op Instagram actief als Instagram-model, maar werkt ook als model én studeert architectuur. Ze is net als Charles dol op pianospelen en ze spelen zelfs weleens samen. Wat is dit voor goals relatie?

4) George Russell

Beeld: Brunopress

Aankomend seizoen racet George Russell voor het eerst voor Mercedes. De 23-jarige zal daarbij aangemoedigd worden door zijn vriendin Carmen Montero Mundt. Het schijnt dat George en de beauty samen zijn sinds 2020 en dat ze voor een investeringsmaatschappij werkt. Het account van Carmen is privé en ook op het account van George is Carmen niet te vinden. Wel verscheen het stel samen op de rode loper van de premiere van de Bond-film No Time To Die. (Check hierboven)

5) Lance Stroll

De vriendin van Lance Stroll heet Sara Pagliaroli en zoals de naam al doet vermoeden is ze Italiaans. Sara werkt als model, iets dat haar prima af lijkt te gaan. Ze deelt trouwens ook regelmatig schattige kiekjes met Lance, dus haar Instagram-pagina is een bezoekje waard.

6) Carlos Sainz

Sinds 2021 wordt gezegd dat Carlos een relatie heeft met de voormalig student journalistiek en huidig PR-medewerker Isabel Hernaez. Maarrrrr Carlos laat over het algemeen weinig los over zijn privéleven en op beider social media is nog nooit een foto van het stel samen verschenen. Carlos volgt Isabel wel op Instagram.

7) Sergio Perez

Sergio Perez, tegenwoordig Minister of Defence dankzij de nickname die hij van Max kreeg, is in 2018 getrouwd met Carola Martinez, die nu 26 is. Ze is een socialite uit Guadalajara en het stel heeft twee kinderen: Sergio Jr en Carlota. Hoewel Sergio zijn privéleven liever voor zichzelf houdt, deelt Carola af en toe een glamour-shotje op haar Instagram. Cute

8) Daniel Ricciardo

Volgens de laatste geruchten die we kunnen vinden (van oktober vorig jaar) date Daniel met de 24-jarige Heidi Berger, dochter van voormalig F1-coureur Gerhard Berger. Het koppel heeft hun relatie overigens nooit bevestigd, dus als het je gelukkiger maakt om te doen alsof deze relatie niet bestaat, kan je daar gewoon mee doorgaan.


Upcoming is het onmisbare actualiteitenplatform voor de internetgeneratie; het nieuws van vandaag, de trends van morgen én de rages van vroeger. Onze redactie maakt actuele, herkenbare en spraakmakende artikelen in een snackable concept: lijstjes. We zijn dé sfeermaker op je feeds. Dat wil je natuurlijk overal. Dus check ons voor de leukste quizzen, lijstjes, bingo’s en meer ook vooral op Instagram.