Maandag Medicijn | 10 Fijne foto's van... Regé-Jean Page

Iedere maandag helpen je op weg met een paar fijne foto's. Deze week: Regé-Jean Page

rege-jean page

Maandag is het altijd even lastig op gang komen, dus wij beginnen iedere week met een heerlijk medicijn tegen de verschrikkelijke maandag. Het hele dierenrijk is de afgelopen jaren voorbij gekomen, maar we gooien het vanaf nu eens over een andere boeg. Deze week: Regé-Jean Page.

1)

Brunopress

2)

Brunopress

3)

Brunopress

4)

Brunopress

5)

Brunopress

6)

Brunopress

7)

Brunopress

8)

Brunopress

9)

Brunopress

10)

Brunopress

Graag gedaan en fijne maandag namens ons en Regé-Jean. De acteur is natuurlijk niet te zien in het nieuwe seizoen van Bridgerton, dat sinds afgelopen vrijdag op Netflix te zien is. Daarmee staat het tweede seizoen wat ons betreft gelijk 10 punten achter. De acteur, die Simon Basset speelde, mocht trouwens wel terugkomen, maar daar had 'ie geen zin in. Hij sloeg hiervoor een salaris van 50.000 dollar per aflevering af.

Tegen Variety zei hij: 'De producers vertelden me van tevoren dat het een begin, midden en einde zou hebben. Ik dacht: dat is interessant. Het voelde als een limited series. Ik mag binnenkomen, mijn steentje bijdragen en dan zal de familie Bridgerton verder gaan.' Gelukkig hoeven we Regé-Jean niet echt te missen. Hij werkt momenteel aan een film met zowel Chris Evans als Ryan Gosling. Laat dat even op je inwerken. Die drie mannen in een film. Overigens is ook niet uitgesloten dat hij nog terugkeert in seizoen 3. We'll see.

De Leven
  • Brunopress