Wut: We hebben uitgezocht hoe het gaat met Tila Tequila en het antwoord is shocking

Dit zagen we even niet aankomen...

Tila Tequila

Na onze artikelen over MTV-programma's uit de 00s en Teen Mom vroegen we ons ineens iets af...


Hoe gaat het anno 2022 eigenlijk met Tila Tequila


Waar we toen in belandden hadden we niet aan kunnen zien komen


Tila Tequila werd bekend met haar MTV dating-programma 'A Shot At Love'


En daarna ging het eigenlijk snel bergafwaarts met haar...

Al snel na de show onthulde Tila dat ze zich alleen voor de kijkcijfers als biseksueel had voorgedaan, terwijl ze ook na de show nog verloofd is geweest met een vrouw. Als je dit al shocking vindt, kan je je borst overigens wel natmaken, want dit is slechts het begin....

Er zijn namelijk nog veel meer shocking details over het leven van Tila Tequila naar buiten gekomen

Ze raakte regelmatig in opspraak. Zo liet ze weten Jezus gevonden te hebben en keerde ze zich openlijk tegen homoseksualiteit. Ze deed heftige uitspraken over de lesbische deelnemers uit de datingshow waaraan ze had mee gedaan. Ze sprak zich daarnaast op Facebook lovend uit over Adolf Hitler en tweette een foto waarop ze samen met een aantal anderen de hitlergroet bracht. Ze werd na deze uitlatingen uiteraard geblokkeerd van social media. Met haar bizarre uitspraken bleef ze wel regelmatig in het nieuws komen. Onder andere met haar overtuiging dat de aarde niet rond is, maar plat. Ook lekten er sextapes van de voormalig reality ster en raakte ze in opstraak dankzij haar drugsprobemen.

Tegenwoordig kan je Tila vinden op een twijfelachtig YouTube-kanaal

Inmiddels is Tila 40 jaar oud en moeder van twee dochters. Op haar eigen YouTube-kanaal (I AM YAHWEH (TILA TEQUILA)) upload ze dagelijks (of nou ja om de paar uur) twijfelachtige videos met lange captions. Ze deelt moeilijk te volgen visioenen, gedachten over God (inmiddels noemt ze zichzelf ook God), de duivel, offers en haar 'vijanden'. Geen wonder dat ze gemiddeld zo'n 300 views trekt met het kanaal.

Bizar
  • Brunopress