10 Ornamenten die niet mogen ontbreken in jouw Harry Styles-kerstboom

Een hele lading fruit met wat parels en liefde.

harry styles

Het is amper oktober en we hebben al een paar artikelen geschreven over kerstversiering. Wat dacht je van deze frituursnacks, de sattie voor in je boom of het ultieme ornament voor kaasliefhebbers: de kaasplank? Maar wat dit jaar het allerliefste zouden willen is een kerstboom geheel in Harry Styles-thema. Dus we zijn even in de opties gedoken en zetten een aantal ornamenten op een rij die niet mogen ontbreken in jouw Harry Styles boom.

1) Watermeloen €15,50 via Vondels

Watermelon Sugar, de kersteditie. PS: Eigenlijk mag een aardbei natuurlijk ook niet ontbreken. beeld: Vondels.

2) Kiwi, €14,95 via Alles in Wonderland

We gaan gelijk de hele fruitschaal maar af. Kiwi van Harry's debuutalbum verdient natuurlijk een plekje in de boom. Beeld: Alles in Wonderland

3) A bottle of rouge, €15,95 via Alles in Wonderland

A bottle of rouge, just me and you. Grapejuice rode wijn kerstbal. Niet uit 1982, maar goed. Beeld: Alles in Wonderland

4) Kerstman met hartjeszonnebril, €15,50 via Vondels

Een kerstman met het ultieme Love on Tour fashion-accessoire: de hartjeszonnebril. Deze is onze persoonlijke favoriet. Beeld via Vondels.

5) Cherry, €3,50 via Hema

Weer terug naar de fruitschaal. Een trosje kersen mag natuurlijk niet ontbreken. Beeld via Hema.

6) Parel, €14,95 via Vondels

Een parel-slinger door de hele boom kan natuurlijk ook. Maar dit ornament van Vondels was te mooi om niet toe te voegen. Beeld via Vondels.

7) Konijn, €14,95 via Vondels

Het konijn is terug te vinden op veel van de Love on Tour-merch en eerlijk, hoe schattig is dit konijn? Beeld via Vondels

8) Hart-ornament, €16,50 via Vondels

Treat people with kindness, Love on Tour: Harry Styles is liefde. Een hartje mag daarom natuurlijk niet ontbreken. Beeld via Vondels.

9) Grape(juice), €3,- via Hema

Grape(juice) van Harry's House als dit trosje druiven van de Hema. Een pakje druivensap kan natuurlijk ook, maar die konden we niet vinden :( beeld: Hema.

10) Roze kerstboom boa, €6,79 via Intratuin

En wat gebruik je dan om het geheel af te maken? Een verenslinger natuurlijk. Oftewel een boa voor je kerstboom. Wij zijn voor deze roze variant gegaan, maar hij is in alle kleuren van de regenboog verkrijgbaar. Naast de hartjeszonnebril het ultieme accessoire voor jou tijdens Love on Tour en je kerstboom deze winter. Beeld via Intratuin.

Heeft jouw kerstboom een thema? En over welk thema moet ons volgende artikel gaan? Laat het weten in de comments op onze Facebook-pagina.

De Leven
  • Unsplash, Vondels, Hema, Alles In Wonderland