Perfect herfst-recept: fonduen met Milka -chocolade doe je zo

En zo doe je dat

Milka

Na 120 jaar(!) is het recept van Milka in een nieuw jasje gestoken. Met meer cacao en meer romige Alpenmelk is de smaak nu nog intenser. Om dat te vieren heeft Meester Patissier Hidde de Brabander een perfect recept voor een herfstige chocoladefonue samengesteld van slechts vijf ingrediënten. Kan je lekker snel beginnen. We delen het recept hieronder 👇

Milka chocoladefondue recept (voor 2-4 personen, maar laten we eerlijk zijn waarschijnlijk 2)

Wat heb je nodig?

150 gram slagroom

150 gram volle melk

540 gram Milka Alpenmelk chocolade

3 gram fijn zout

6 gram kaneelpoeder

Milka via Het PR Bureau

En zo maak je 'm

Instructies

Breng de melk aan de kook. Voeg hieraan het zout en de kaneelpoeder toe en meng intensief.

Voeg nu de slagroom toe en verwarm naar +-40 graden Celsius.

Smelt de chocolade in een pan en voeg het warme mengsel in vijf gelijke delen aan de chocolade toe door middel van een spatel.

Serveer warm (in een fondueset als je deze hebt).

En dit dip je erin

In principe kan je in de fonue dippen wat je maar wil, maar hier zijn een paar tips:

-(speculaas)koekjes

- marshmallows of spekjes (die met een laagje kokos bijvoorbeeld)

- ananas

- aardbeien

- banaan

- lange vingers

- cake

- wafels

- soesjes

- nootjes

- fudge

- poffertjes

etc.

Upcomnomnom
  • Milka via Het PR Bureau