7 Iconische Lama's fragmenten waardoor je Blue Monday vergeet

Allemaal klassiekers

lama's

De Lama's was sowieso het grappigste programma van Nederland. Gelukkig zijn ze nu weer actief als TAFKAL. Maar de echte iconische sketches zijn natuurlijk van de OG Lama's.

1) Guus Meeuwis bij de Lama's

We beginnen gelijk bij het fragment dat voor velen het hoogtepunt uit alle seizoenen was. Nog altijd kunnen we 'die blikken in je ogen' niet horen zonder aan Ruben van de Meer te denken.

2) De miljonairsquiz

De originele scene staat helaas niet (meer) op YouTube, maar we vonden wel dit fragment van een van de live shows, waarin de iconische scene met Priscilla wordt nagespeeld.

3) Maxima die vreemdgaat

Oké, misschien is DIT de meest iconische scène van Ruben van de Meer. Zou hij er inmiddels spijt van hebben?

4) Schoothondje in de dierenwinkel

De dierenwinkel was eigenlijk altijd een hoogtepunt als het in de uitzending zat. In de aflevering met Roel van Velzen, kwam het schoothondje met depressies voorbij.

5) De draaideur

Ook deze sketches zorgen altijd voor veel hilariteit. We kunnen ze allemaal wel delen, maar geniet hier van de draaideur uit de aflevering met Jeroen DER APPEL VALT NIET VER van de boom.

6) Viktor Brand

Het tweede fragment in de video hierboven. Maar eigenlijk alle dansende lama's. Van de Bitterballendans konden we helaas geen fragment vinden. Maar ook een classic.

7) De bedscène tussen premier Balkenende en Ankie van Grunsven

RESPECT. VOOR PAAAARDEN. Deze scène is inmiddels ook beroemd, maar als je hem was vergeten of al heel lang niet hebt gezien: bij deze.

De Lama's werd uitgezonden van 28 juni 2004 tot en met 7 november 2008. (Voelde echt veel langer toch?) Er zijn 73 afleveringen gemaakt en laten we eerlijk zijn: bijna iedere aflevering had wel een iconisch fragment. We zouden dan ook eeuwig door kunnen gaan met dit artikel. Wat is jouw favoriete Lama's scène? We zijn erg benieuwd of-ie ertussen staat of dat jij bij de Lama's aan een heel ander fragment denkt.

Nostalgie
  • De Lama's