Fun fact: Deze beroemdheden dragen kleurlezen

Dit wist je waarschijnlijk nog niet

kleurlenzen

In de wereld van glitter en glamour is het van groot belang om op te vallen met excentrieke outfits, over-de-top haarstijlen of een classy look. Beroemdheden doen er dan ook alles aan om in het oog te springen van fotografen en andere beroemdheden.

Ben jij ook altijd zo gefascineerd door de celebs met hun bijzondere outfits? Misschien wordt het dan hoog tijd om ook eens kleurlenzen te proberen. Dit is namelijk hét geheim van de waanzinnige verschijningen op de rode loper.

Lady Gaga verandert haar groene ogen

Terwijl Lady Gaga druk bezig is met het filmen van de nieuwe film van Joker, moeten we het vooralsnog doen met de foto’s en filmpjes over hetgeen dat achter de schermen gebeurt. Verbaasd zijn we niet door de outfits en looks van Lady Gaga, want ze staat erom bekend om de kleur van haar ogen te veranderen met kleurlenzen. Deze specifieke soort kleurlenzen worden ondoorzichtige kleurlenzen gebruikt, omdat de kleur van je iris volledig aangepast wordt. Je ziet dus niks van je eigen oogkleur, wat ook het geval is bij Lady Gaga. Zo tovert ze haar groene ogen regelmatig om in bruine irissen.

Hip-hop artiest Nicki Minaj met kleurlenzen 

Net als Lady Gaga is Nicki Minaj regelmatig in het nieuws om haar bijzondere kledingkeuzes en transformaties. Niet alleen zien we Minajs haar om de haverklap in een ander kleur voor haar vele videoclips, maar ook stemt ze de kleur van haar ogen af op de situatie en haar kledingkeuze. Waar ze van zichzelf prachtige donkerbruine ogen heeft, verandert ze met kleurlenzen de bruine kleur in grijs of blauw. Ook dit zijn ondoorzichtige kleurlenzen. Mocht Minaj doorzichtige kleurlenzen gebruiken, dan zou de kleur van haar ogen met een tint bruin veranderen. Goed om te weten als je zelf kleurlenzen kopen gaat!

De ogen van Madonna 

Het was een tijdje stil, maar Madonna keert dit jaar weer terug op het podium. Met een reeks concerten op de agenda zal het ons niet verbazen als Madonna gaat experimenteren met verschillende oogkleuren. Tijdens repetities draagt de zangeres doorgaans een bril, maar haar fans zullen haar waarschijnlijk kennen met verschillende kleuren ogen. Net als Nicki Minaj heeft ze van zichzelf donkerbruine ogen, maar vrijwel nooit zie je deze kleur in het echt. Heb jij een kaartje kunnen bemachtigen voor het concert van Madonna? Dan is dit een mooie gelegenheid om kleurlenzen in te doen. Kleurlenzen kun je zowel op sterkte als zonder sterkte bestellen, dus let hier goed op als je ze aan je winkelmandje toevoegt.