8 Dingen uit de eerste week van B&B Vol Liefde waar we nog vaak aan zullen terugdenken

Tijd voor de eerste recap. Wat een week. Tot de volgende!

B&B Vol Liefde

1) De stemvork op de verzwikte enkel

B&B Vol Liefde via Videoland

Ik heb het gevoel dat we allemaal een beetje doen alsof dit niet gebeurd is en ik snap dat wel, maar daarom beginnen we gelijk dit artikel er maar mee. Want we moeten niet te snel verder gaan met ons leven na dat aanschouwd te hebben.

2) De energetische schudsessie

B&B Vol Liefde via Videoland

Natuurlijk met alle respect, natuurlijk.

3) Luksoi

B&B Vol Liefde via Videoland

Wat een majestueuze hond, met de moeilijkste naam ooit. En Noah zijn we natuurlijk ook niet vergeten. Wat een enthousiaste schat. Jammer dat we niet langer hebben kunnen genieten van deze prachtcombi. Dat had zomaar eens liefde kunnen worden. Tussen Luksoi en Noah dan. Overigens wel fijn dat hondenhater Loes ook al weg is. Die gaan we dan weer niet missen.

4) Spirualiteit

Videoland

De prachtige quote van Klaudia. En gewoon echt acht keer achter elkaar zeggen hè? Fantastisch. Vanaf nu gaan we nooit meer spiritualiteit zeggen. Het is spirualiteit.

5) Thee met onkruid

Videoland

Zijn wij de enige die Anne al vijf afleveringen lang met een paar paardebloemen in een kan zien rondlopen? En is dit iets wat we ook moeten proberen of moet je daar een bepaald level van spirueel voor zijn?

6) De stijl van Marian

B&B Vol Liefde via Videoland

Op alle fronten. Wat een fashion-queen is ze. En waarom woont ze in een soort Barbie-droomhuis? Leer ons alsjeblieft al je geheime, Marian! En dan die mannen. Zo schattig.

7) De tantrische connectie via dans

B&B Vol Liefde via Videoland

Ja jongens, wat moeten we er nog van zeggen. Wel mooi dat Klaudia ook werd uitgenodigd.

8) De witte pauw van Walter

En hoe je dat beest in letterlijk alle scenes bij Walter te horen is. Prachtig.

Bonus: onze favorieten tot nu toe

Videoland

Dat zijn natuurlijk de dochter van Petri, wat een topmeid. En verder Debbie in Spanje. Wat een fantastische vrouw. Zo wil je toch ook worden als je 62 bent? Of 26. Geef mij ook een dahlia voor in m'n haar.