Upcoming blikt vooruit op B&B Vol Liefde-reunie: wie zijn volgens ons nog samen?

Wij doen een gok.

paul debbie

Morgen is het eindelijk zover: dan staat de reünie-aflevering van B&B Vol Liefde op Videoland. Heb je nu geen Videoland, dan kan je zondag naar de allerlaatste aflevering kijken. We zijn gewoon een beetje zenuwachtig. Zou het echt zo zijn dat dit seizoen maar liefst vier koppels heeft voortgebracht? Wij doen alvast een gokje en proberen te voorspellen wie nog samen zijn.

Let op: dit artikel bevat spoilers als je de laatste afleveringen nog niet hebt gezien.

Disclaimer 2: er zijn al artikelen te vinden over of de koppels nog samen zijn of niet. Deze hebben we niet gelezen omdat we het morgen zelf willen ontdekken in de reünie. We vertrouwen hier dus puur op onze spidey-senses.

Bram en Carolien

RTL

Bram noemde Carolien al vrij snel 'wifey-material', maar raakte een beetje in de war van Anna (op z'n Zweeds) omdat zij op papier precies zijn type is. Uiteindelijk viel niet alleen Bram, maar vielen ook alle anders vrouwen voor de charmes van Carolien. Anna moest zelfs harder huilen omdat ze Carolien ging missen dan om Bram. Hoewel wij haar op tv vonden overkomen als een lieve, leuke meid, voelden wij dat niet zó sterk als kijker. Dat betekent waarschijnlijk dat er zich buiten de camera's om heel veel heeft afgespeeld op de boerderij van Bram. Waarschijnlijk vonden ze het hele televisiegebeuren gewoon wat ongemakkelijk. Wij denken daarom ook dat Bram en Carolien al veel meer 'gebond' hebben dat wij hebben kunnen zien.

Eindoordeel Upcoming: Ja, Bram en Carolien zijn nog samen.

Joy en Daní

RTL

Joy en Daní kijken best heel verschillend naar vrij grote onderwerpen in het leven: het schoolsysteem, de rol van mannen en vrouwen in een heterorelatie, het krijgen van kinderen. (Die opmerking van Joy toen aan bod kwam dat Daní nog geen kinderen wilde en hij zei 'als ik raak schiet, schiet ik raak' was trouwens echt niet oké, maar dat is voor een andere keer.) Toch lijkt het wel alsof ze door hun verliefdheid verblind waren geraakt voor al die grote verschillen. Wat ons betreft kan je daar geen relatie op bouwen. En we hopen dat Daní rent voor het te laat is.

Eindoordeel Upcoming: Nee, hopelijk zijn Daní en Joy niet meer samen.

Leendert en Thalia

RTL

Nou, dat was toch wel de rode draad door het seizoen. De prille liefde tussen Leendert en Thalia. En in de allerlaatste week kwam Leendert ineens tot allemaal persoonlijke inzichten over zijn gedrag. En het shot van Leendert en Thalia die door het bos wandelen was veel te schattig. Toch zijn we elke keer verbaasd nu blijkt dat Thalia misschien wel net zo enthousiast is als Leendert? Te mooi om waar te zijn? Wat ons betreft wel.

Eindoordeel Upcoming: Nee, Leendert en Thalia zijn helaas niet meer samen.

Debbie en Paul

RTL

Dit is dé ultieme reden dat we zenuwachtig zijn voor de aanstaande reünie. Deze twee moeten toch gewoon nog samen zijn? Het duurde lang voordat Debbie inzag dat Paul eigenlijk precies de man was waarvan ze in haar filmpje zei ernaar op zoek te zijn. Lief, behulpzaam, veilig. Maar het gesprek met haar moeder lijkt duidelijkheid geschept te hebben en ineens wilde ze er vol voor gaan. Hoera!

Eindoordeel Upcoming: Debbie en Paul zijn nog samen. Dat moet gewoon.