Quiz?! | Hoe goed ken jij de tekst van Toen ik je zag van Hero/Antonie Kamerling nog?

In 1997 kwam de film All Stars uit. Een film over een vriendenteam bij een amateurclub. Het verbindende element was hier de voetbalsport. De film werd dan ook een regelrechte hit. Daarnaast scoorde ook Antonie Kamerling een hit als Hero met het het nummer toen ik je zag. Inmiddels is dit één van de meest klassieke Nederlandstalige nummers in de muziekgeschiedenis. Hoe goed kan jij de tekst van deze klassieker nog meebleren?

Antonie Kamerling
{{ question.title }}
{{ chosen[qi] !== null && chosen[qi].correct ? messages.correct[Math.floor(Math.random() * messages.correct.length)] : messages.wrong[Math.floor(Math.random() * messages.wrong.length)] }}
Lekker hoor :-) Jammer joh :-(
{{ chosen.filter(obj => obj && obj.correct === true).length }} van de {{ chosen.length }}
Daag je vrienden uit. Zijn zij beter dan jij? Geloof me, er zijn er veel nog slechter dan jij
Deel je resultaat!

Upcoming is het onmisbare actualiteitenplatform voor de internetgeneratie; het nieuws van vandaag, de trends van morgen én de rages van vroeger. Onze redactie maakt actuele, herkenbare en spraakmakende artikelen in een snackable concept: lijstjes. We zijn dé sfeermaker op je feeds. Dat wil je natuurlijk overal. Dus check ons voor de leukste quizzen, lijstjes, bingo’s en meer ook vooral op Instagram.

Quiz
  • Hero - Toen ik je zag
  • NL Beeld / Patrick van Emst