6 smaken kruidnoten die je geprobeerd moet hebben

Nog vier nachtjes slapen en dan komt de de goedheiligman weer in ons land. Achter de kruidnoten aan weliswaar. Die lagen namelijk in augustus al in de winkel. De varianten op dit Sinterklaassnoep. De een klink lekkerde dan de ander. Smaken verschillen nou eenmaal.

Kruidnoten

1. Limoncello

Dit is toch wel voor diegene die op de vrijdag of zaterdag ( of doordeweeks) graag een drankje doet. Je kan namelijk limoncello-kruidnoten kopen. Lekker dronken worden van deze zoete lekkernij, heerlijk toch? Scheelt heel wat werk met gummybeertjes en wodka.

2. Sinaasappel

Voor diegenen die graag ook het gevoel hebben dat ze gezond bezig zijn, die moeten toch wel eens aan de sinaasappelkruidnoten te beginnen. Lekker snacken en ondertussen ook de mitavientjes eeh.. vitamientjes binnenkrijgen. Ideaal!

3. Sex on the beach

Je zou bijna vergeten dat deze snack hoort bij een kinderfeest. Want ook sex on the beach is tegenwoordig een smaak kruidnoten. De mantel van deze variant is een mis van perzik en cranberry. Lekker tropisch, dat kan je ook wel gebruiken nu er weer een winter voor de deur staat.

4. Cookie Dough

Alsof er niet genoeg deeg wordt gebruikt bij het maken van deze Sinterklaassnack. Toch is ook een variant met koekjesdeeg om de kruidnoten heen. Wel lekker natuurlijk. Wanneer je koekjes bakt, verdwijnt ten slotte ook minstens de helft van het deeg in je maag

5. Pornstar Martini

Hier hebben nog een variant die is vernoemd naar een alcoholisch drankje. Dit keer is het de Pornstar Martini die ook een smaak kruidnoten is geworden. Wanneer je deze koopt heb je wel wat uit te leggen aan je kinderen. Zoals wat een pornstar is. Misschien toch nog maar even bij de naturel-variant blijven tot ze wat ouder zijn.

6. Stroopwafel

Soms komen mensen met geniale ingevingen, Waarom niet twee van de lekkerste Nederlandse koekjes combineren. Daarom is de stroopwafelvariant toch wel een fantastische smaak om eens te proberen.

7. Bonus: tompouce

De crompouce begon het mee, ook de panpouce kan er nog wel mee door. De kibbelpouce klink echter minder aantrekkelijk. Laat staan de haringpouce. Wat wel weer heel klinkt is de kruidnoten variant van dit gebakje. Gauw maar eens scoren.

Upcomnomnom
  • Van Delft chocolates & bakery
  • Adobe Stock, Van Delft chocolates & bakery