Couple goals: dit stel gaat alleen in matchende outfit de deur uit

Ook leuk als het geen carnaval is

Couple goals: dit stel gaat alleen in matchende outfit de deur uit

Je partner kan nog zo leuk zijn, maar niet iedereen staat te springen bij het idee om er net zo bij te lopen als hun lief. Voor Nelson Tiberghien en Isabelle Chaput is het no biggie. Zij matchen hun outfit al járen op elkaars look af.

Toen de fotografiestudenten beiden stageliepen in New York werden Nelson en Isabelle niet alleen verliefd op de city that never sleeps, maar ook op elkaar

Sindsdien is hun liefde alleen maar gegroeid, evenals hun Instagramvolgers. Maar liefst 482.000 mensen volgen het trendy koppel op Instagram, en wij snappen wel waarom.

Isabelle en Nelson verschijnen namelijk alleen maar in matching outfits op hun feed

Het Franse koppel laat zich inspireren door Azië

Daar is het niet ongewoon dat stellen hun outfits, tot op het laatste detail, op elkaar afstemmen. En wat ze in Azië kunnen, kan het stylish koppel dat inmiddels in Parijs woont, ook in Frankrijk.

“Ik was geobsedeerd door Zuid-Korea en Japan. Ik wist dat koppels hun outfits daar op elkaar afstemmen om hun liefde uit te drukken op een manier die niet fysiek hoeft te zijn”, zo vertelde Isabelle daarover aan Document Journal.

Inmiddels draagt het stel al ongeveer acht jaar (!) lang matchende outfits. En dan hebben we het over goed matchende outfits. Geen carnaval-vibes, maar eerder 'dit kan op de cover van een fashion magazine'-vibes.

Overigens pakt het koppel heus niet altijd uit met over the top outfits

Soms houden ook Isabelle en Nelson het simpel. Bijvoorbeeld met een denim + white tee-klassieker

Al zijn het wel voornamelijk outfits waarvoor je nog een keer achteromkijkt als ze voorbijlopen, want wauw 🔥

Upcoming is het onmisbare actualiteitenplatform voor de internetgeneratie; het nieuws van vandaag, de trends van morgen én de rages van vroeger. Onze redactie maakt actuele, herkenbare en spraakmakende artikelen in een snackable concept: lijstjes. We zijn dé sfeermaker op je feeds. Dat wil je natuurlijk overal. Dus check ons voor de leukste quizzen, lijstjes, bingo’s en meer ook vooral op Instagram.

De Leven
  • Marie Claire NL
  • NL Beeld