Huh: wist jij dat deze celebs familie van elkaar zijn?

Aha!

celebs familie

We konden meteen zien dat Luke, Chris en Liam Hemsworth broers zijn, en dat Julia Roberts de tante is van Emma Roberts wisten we allang. Toch zijn er ook genoeg celebs waarvan we geen idee hadden dat ze familie zijn:

Jonah Hill en Beanie Feldstein

Acteur Jonah Hill is de grote broer van actrice Beanie Feldstein. Jonah heeft ervoor gekozen om zijn tweede naam te gebruiken voor zijn artiestennaam. Zijn volledige naam is: Jonah Hill Feldstein. Jonah draait al een tijdje mee als acteur. Zijn tien jaar jongere zusje had haar grote doorbraak toen ze in 2019 de hoofdrol bemachtigde in de film Booksmart.

Emily Blunt en Stanley Tucci

Actrice Emily Blunt is de schoonzus van acteur Stanley Tucci. Emily's zus Felicity trouwde in 2012 met Stanley. Emily en Stanley speelden in 2006 samen in The Devil Wears Prada. Emily was dan ook degene die Stanley en Felicity aan elkaar voorstelde.

Barbra Streisand en Josh Brolin

Barbra Streisand is de stiefmoeder van Dune-acteur Josh Brolin. De zangeres stapte in 1998 in het huwelijksbootje met de vader van Josh, James Brolin.

Diana Ross en Ashley Simpson

Van links naar rechts: Ashley Simpson, Evan Ross, Diana Ross en Tracee Ellis Ross

Ashley Simpson trouwde in 2014 met Evan Ross. Inderdaad: de zoon van Diana Ross. Ashley is dus de schoondochter van Diana Ross.

Alexander Skarsgård, Stellan Skarsgård en Bill Skarsgård

Van links naar rechts: Alexander, Bill en Stellan

Bij de familie Skarsgård is acteren een populair beroep. Alexander en Bill Skarsgård zijn namelijk de zoons van Stellan Skarsgård.

Phil Collins en Lily Collins

Zanger Phil Collins is de vader van Emily in Paris-actrice Lily Collins.

Lea Thompson en Zoey Deutch

Actrice Lea Thompson trouwde in 1989 met Howard Deutch. Met hem kreeg ze onder andere dochter Zoey Deutch, die we kennen van de films Something from Tiffany's en Set it Up.

Niecy Nash, Danielle Brooks & Sterling K. Brown

Ook Niecy Nash die we kennen van onder meer The Rookie: Feds komt uit een echte acteerfamilie. Zo is ze de nicht van actrice Danielle Brooks en acteur Sterling K. Brown. Onlangs zette Niecy Nash haar neef en nicht nog in het zonnetje op Instagram omdat ze allebei een Oscar-nominatie in de wacht hadden gesleept.

Toby Sebastian en Florence Pugh

Florence Pugh is niet de enige in de familie met acteertalent. Haar broer Toby Sebastian – wiens volledige naam Toby Sebastian M. Pugh is – kun je kennen van onder meer Game of Thrones en Music, War and Love.