Meilandjes zetten Code Rosé te koop: dít moet je ervoor betalen

Heb jij altijd al je eigen hotel willen runnen? Dan is dit je kans! Het pension Code Rosé van de Meilandjes staat namelijk in de verkoop. Het enige wat je nodig hebt, is een behóórlijke bankrekening...

meiland

Het is geen geheim dat Martien en Erica een handje hebben van het kopen en verkopen van Noordwijkse villa’s. De Meilandjes verhuizen wat af! Vorige maand nog deelden de twee dat hun Landhuis Duinwijk in de verkoop ging. Wel vertelden ze toen dat ze pas in 2025 gaan verhuizen en dat de verhuizing niet gefilmd zal worden. “Joh, die mensen hebben nou al onze verhuizingen onderhand wel gezien”, aldus Martien.

En nu staat ook het pension Code Rosé, dat centraal staat in hun nieuwste televisieprogramma, alweer te koop.

Vraagprijs

Hoeveel ze ervoor willen hebben? De Meilandjes hebben een vraagprijs van nét geen 2 miljoen euro in gedachte voor Code Rosé. Maar dan krijg je wel een ‘volledig gerenoveerd en smaakvol ingericht Boutique Pension met 7 charmante, comfortabele tweepersoons slaapkamers én een 3-kamer familie-appartement, die elk een eigen kleurenthema hebben’.

Erica vertelde dinsdag voor de camera van RTL Boulevard waarom de familie heeft besloten het pension te koop te zetten. “Het was te veel werk”, vertelde ze erover. Diegenen die binnenkort nog een kamertje geboekt hebben hoeven zich volgens haar geen zorgen te maken. “Alles loopt door zoals gepland totdat we een koper hebben gevonden.”

Opnames

De Meilandjes gaan de verhuizing vanuit hun eigen Noordwijkse villa – die momenteel dus ook te koop staat – niet filmen, maar wat komt er dan nog wel aan? “In juni en juli gaan we in het buitenland wat opnemen”, vertelde Erica vorige maand. “Maar daar kunnen we nog niets over zeggen”, vulde dochter Maxime haar moeder snel aan. “Zij verspreekt zichzelf vaak”, lachte ze, samen met haar vader Martien.

Wat ze gaan opnemen, blijft dus nog even een verrassing, maar Erica kan al wel zeggen wanneer we het kunnen zien. “Het komt in september op de buis.” Met de verkoop van het pension hoeven we in ieder geval geen nieuw seizoen van Code Rosé te verwachten.

Trends & Nieuws
  • RTL Boulevard, Tips en Weetjes
  • NL Beeld