Dít zijn de meest aparte voorwerpen die ooit in een Uber werden gevonden

Een zwangerschapstest in een servet??!

uber

Je stapt na een ongemakkelijk ritje eindelijk uit die benauwde Uber, om er vervolgens achter te komen dat je je zonnebril hebt laten liggen. Shit! Het overkomt iedereen weleens dat ze iets laten liggen in de Uber. Het bedrijf onthult wat de meest voorkomende gevonden voorwerpen zijn én deelt ook gelijk de meest unieke voorwerpen die bleven liggen volgens chauffeurs.

Meest vergeten voorwerpen

Dagelijks worden er honderden items vergeten in Ubers. Dit zijn de voorwerpen die Nederlandse Uber-chauffeurs het meest terugvinden in hun voertuig na een werkdag:

 1. Kleding
 2. Tassen, dozen en koffers
 3. Sieraden en make-up
 4. Koptelefoons, oortjes en speakers
 5. Paraplu’s
 6. Portemonnees
 7. Laptops
 8. Telefoons en camera’s
 9. Boeken en tablets
 10. Horloges

Bijzondere items

Bovenstaande lijst is natuurlijk heel voorspelbaar en misschien zelfs een beetje saai, maar de lijst met de meest unieke gevonden voorwerpen is dat zeker niet. Uber's Lost & Found Index onthult de meest bizarre items die mensen in hun haast vergeten zijn. En geloof ons, Nederlanders zijn sterren in het vergeten van bijzondere spullen:

 1. Een award
 2. Een roze Zwitsers zakmes
 3. Een kerstpakket
 4. Zwangerschapstest in een servet(!)
 5. Zakje met piercings
 6. Je nummer – passagiers lijken vaak het nummer van de chauffeur vergeten te vragen
 7. Afstandsbediening
 8. Een jointje
 9. Elektrische tandenborstel
 10. Een pruik

Kun je het terug krijgen?

Ben je je portemonnee, telefoon of je pruik vergeten? Geen paniek: als je iets bent vergeten in je Uber, kun je contact opnemen via de Uber-app of Uber Support. Op die manier kun je met de chauffeur een plek en tijd afspreken om je verloren voorwerp terug te krijgen. Maar let wel op, het terugkrijgen van je vergeten spullen is helaas niet helemaal gratis. Er staat namelijk een prijskaartje op van €25 per verloren item. Dus zorg er maar gewoon voor dat je je spullen goed bij je houdt!

Bizar
 • Fem-Fem, Tips & Weetjes
 • Adobe Stock