Esma-fans opgelet! Hands Off komt met Espresso Martini-chocoladereep

Als dít geen hemelse combinatie is, weten we het ook niet meer...

Hands Off Espresso Martini

Gek op Espresso Martini's én chocolade? Dan hebben we ultragoed nieuws. Hands Off introduceert namelijk een esma-chocoladereep. Het water loopt ons al in de mond...

Van klassiek naar innovatief

Hands Off ken je waarschijnlijk van de plantaardige chocoladerepen die inmiddels in bijna elke supermarkt verkrijgbaar zijn. Voorheen ging dat om klassiekers als karamel-zeezout, hazelnoot en melk, maar het merk breidt haar assortiment steeds verder uit met de meest innovatieve smaken. Eerder kwamen Red Velvet, Cookie Dough en Fortune Cookie er al bij, en nu introduceert Hands Off nóg een geweldige smaak: Espresso Martini.

Wonder Beans

Voor de koffie in deze Espresso Martini-reep werkt Hands Off samen met Wonder Beans. Een koffiemerk dat zich, net als Hands Off zelf, inzet om CO2-uitstoot te verminderen. Om de reep een twist te geven, koos Hands Off ervoor om karamelstukjes toe te voegen. De karamel geeft de reep een heerlijke crunchy bite. Dat kunnen we op de Upcoming-redactie bevestigen, want wij hebben al mogen proeven.

Oh, en helaas voor de alcoholliefhebbers maar gelukkig voor alle 18-'ers (en alcohol-haters): de Espresso Martini-chocoladereep bevat geen alcohol.

Nóg twee nieuwe smaken

Toch niet zo'n esma-fan? Dan kun je alsnog je chocolade-hart ophalen met de twee andere nieuwe smaken die Hands Off heeft geïntroduceerd: Lemon Pie en Happy Birthday Cake. Met Lemon Pie haal je het gevoel van een verse citroentaart tijdens een zomerse picknick in huis. Plantaardige blonde en witte choco met speculoos crumble en frisse stukjes citroen. De Happy Birthday is een oude bekende in een nieuw jasje. Deze reep bevat plantaardige melk en witte chocolade, popcorn en karamel.

De nieuwe Espresso Martini-reep is vanaf 29 april voor €2,79 verkrijgbaar bij Jumbo en via www.hands-off.com. Vanaf 13 mei volgt Albert Heijn en later dit jaar is de reep ook bij andere supermarkten verkrijgbaar. Ook de Lemon Pie en Happy Birthday zijn vanaf 29 april verkrijgbaar bij Jumbo.

Upcomnomnom
  • Hands Off
  • Hands Off