Onze gebeden zijn gehoord: Starbucks komt met ijskoude zomerdrankjes

Yum!

starbucks

Nu de eerste zomerse dag van het jaar een feit is, snakken we naar een heerlijk fris drankje. Enne, Starbucks komt precies op het juiste moment om de hoek kijken, want de koffieketen heeft nieuwe drankjes toegevoegd aan het menu.

Frozen Refresha

Voor iedereen die op zoek is naar verfrissing en verkoeling van het warme weer, is er goed nieuws. De barista's van Starbucks hebben met veel liefde een nieuw zomers menu samengesteld, zodat jij deze zomer weer kunt genieten van heerlijke, verkoelende drankjes. Deze zomer staat het langverwachte Frozen Refresha op het menu. Beeld je de bevroren versie van je favoriete ijskoude Starbucks Refresha Drink in, met de vertrouwde smaken Cool Lime, Mango Dragonfruit en Strawberry Acaí in een nieuw jasje die deze zomer voor verfrissing zorgen.

Daarnaast staat het bekende Starbucks Refresha assortiment weer op het menu dit seizoen. De viral Mango Dragonfruit Refresha, de Cool Lime Refresha en de Strawberry Acaí Refresha worden allemaal met de hand geschud met ijs en echt fruit. Een lekkere boost van tropische smaken deze zomer dus, yum!

Zomerse koffie

Naast de topische smaken staat er ook een nieuwe romige topping voor op je koffie op het menu. Met de gloednieuwe Crème Brulée Cream Cold Foam, geïnspireerd op de smaken van het geliefde dessert, til jij jouw favoriete zomerse koffie naar een hoger niveau. Verwissel slagroom voor deze luxe romige topping bij elk ijskoud Starbucks-drankje zoals ijskoffies, Cold Brews of Frappuccinos. Starbucks heeft ook twee heerlijke combinaties voor je samengesteld. Probeer eens de Crème Brulee x Brown Sugar Frappuccino of de Crème Brulee x Iced Brown Sugar Oat Shaken Espresso.

Zin in een nieuw drankje met koffie? Ontdek nu ook de nieuwe Iced White Chocolate Pistachio Oat Shaken Espresso. Pistache is een trendy smaak die momenteel de wereld verovert, en nu verwerkt is in dit lekkere drankje. De Starbucks Blonde Espresso Roast, gekenmerkt door zijn zachtere smaak, vormt de basis van alle Starbucks Iced Shaken Espresso's en is altijd beschikbaar om je drankje te personaliseren in plaats van onze Signature Espresso Roast.

Beschikbaarheid

Goed nieuws, want het nieuwe zomer menu is verkrijgbaar bij alle Starbucks-winkels en Drive Thrus in heel Nederland vanaf 2 mei.

Upcomnomnom
  • Kookfans, Starbucks
  • Adobe Stock