De eerste beelden van Emily in Paris seizoen 4 zijn er!

Wij maken onze kalenders alvast leeg!

Emily in Paris

Dat er een vierde seizoen van Emily in Paris zou komen wisten we al in januari 2022, toen Lily Collins (Emily) het nieuws deelde op haar Instagram. Tien uur extra kijkplezier dat we het liefste in één middag proppen. De…opvallende outfits, het eeuwige relatiedrama, de cringe, we kunnen er niet genoeg van krijgen. Wij zijn vast niet de enige die soms uit frustratie naar het scherm schreeuwen als Emily en Gabriel weer niet samen kunnen zijn.

via GIPHY

Woensdag bracht Netflix eindelijk licht in de Emily in Paris-duisternis. Op hun socials deelden ze beelden van het nieuwe seizoen. Hierin zien we dat Emily’s kledingsmaak in elk geval niet is veranderd.

Wat kunnen we uit deze beelden halen?

Nou, net niks. Wat er precies gaat gebeuren in het nieuwe seizoen is nog compleet onduidelijk. Krijgt Gabriel zijn Michelinster? Gaan Mindy en haar band naar het Songfestival? En natuurlijk de aller, aller, belangrijkste vraag: komen Emily en Gabriel dan ein-de-lijk samen?

via GIPHY

In een teaser van een jaar geleden zei Lily Collins: “Emily zal moeten beslissen of alles wat ze altijd al wilde, echt is wat ze nodig heeft. En hoewel Emily’s hart altijd trouw zal blijven aan Parijs, moet je niet verrast zijn haar op een Roman Holiday aan te treffen.” Dat er onverwachte wendingen in haar leven aan zitten te komen, is dus duidelijk. Na dat einde van seizoen 3 zou het niemand verbazen als ze Parijs een tijdje achter zich laat.

via GIPHY

Huh, seizoen 3?

Wij kunnen ons niet voorstellen dat jij het schokkende, dramatische, traumatiserende einde van seizoen 3 bent vergeten. Maar in het geval jouw geheugen jou soms ook in de steek laat, volgt hier een korte samenvatting.

via GIPHY

In het begin van het seizoen ontmoet Camille Sofia, met wie zij een affaire begint wanneer zij samen op reis gaan. Als Gabriel, haar vriend, hier achter komt, verwacht iedereen dat hij de relatie gaat beëindigen. Maar tot iedereens grote verbazing vraagt hij Camille ten huwelijk als zij terug komt van haar reis.

via GIPHY

In de seizoensfinale, waar zij op het punt staan om te trouwen, komt alles aan het licht. Voor het altaar zegt Camille dat Gabriel niet van haar maar van Emily houdt. Alfie, de vriend van Emily, heeft door dat hij tweede keuze is en verlaat haar. Net nu het lijkt alsof Gabriel en Emily eindelijk samen kunnen zijn, stampt Gabriel onze hoop de grond in. Hij vertelt Emily dat Camille er tijdens haar reis achter is gekomen dat ze in verwachting is van zijn kind.

via GIPHY

Wanneer kunnen we seizoen 4 nou kijken??

Tegelijkertijd met de nieuwe beelden dropte Netflix ook de releasedatum van seizoen 4. Op 15 augustus kan je je baret opzetten voor het eerste deel. Daarna volgt deel 2 op 12 september. Wij verwachten dat er snel een trailer volgt waarin meer duidelijk wordt. Wij nemen die dagen in elk geval alvast vrij!

Films & Series
  • Elle, Digital Spy
  • NL Beeld / Planet Photos