De must-have cargobroeken voor mannen dit seizoen

Cargobroeken zijn al lang niet meer alleen voorbehouden aan werkkleding of militaire outfits. Ze hebben hun weg gevonden naar de mainstream mode en zijn dit seizoen een absolute must-have voor elke man. Dankzij hun veelzijdigheid en comfort zijn cargobroeken de perfecte keuze voor zowel casual als stoerdere looks. Of je nu kiest voor oversized zakken of een strakke pasvorm, deze broeken voegen direct karakter toe aan je outfit. Hieronder lees je welke cargobroeken je dit seizoen zeker moet overwegen. 

De must-have cargobroeken voor mannen dit seizoen

Kies voor cargobroeken met oversized zakken op de benen voor een relaxte look 

Cargobroeken met oversized zakken op de dijen zijn een iconische keuze en geven een nonchalante en stoere uitstraling. Deze broeken zijn ideaal als je op zoek bent naar een outfit die zowel functioneel als modieus is. De grote zakken bieden niet alleen extra opbergruimte, maar geven de broek ook een robuuste uitstraling die perfect past bij een urban streetstyle look. Combineer een cargobroek met een eenvoudig T-shirt en sneakers voor een relaxte outfit, of ga voor een hoodie en leren jasje voor een meer edgy uitstraling. Met dit type cargobroek kun je eindeloos variëren, of je nu kiest voor neutrale kleuren als olijfgroen en beige, of voor een gedurfde camouflageprint.

Een stoere outfit door cargobroeken van spijkerstof te dragen 

Een van de meest populaire trends dit seizoen is de cargobroek uitgevoerd in spijkerstof. Denim cargobroeken heren combineren de klassieke elementen van jeans met het praktische ontwerp van een cargobroek. Op deze manier krijg je een stoere en eigentijdse look. Deze broeken zijn vaak voorzien van verstevigde kniestukken en opvallende stiksels. Dit maakt ze ideaal voor een outfit met een ruig randje. Kies voor een donkere wassing als je een wat meer ingetogen look wilt, of ga voor een stone-washed effect voor een vintage uitstraling. Draag deze denim cargobroek met een simpel wit T-shirt of een casual overhemd om de aandacht te vestigen op het unieke ontwerp van de broek.

Een lichte en luchtige variant: kies voor cargobroeken van katoen 

Voor een lichtere, luchtigere optie kun je dit seizoen niet om katoenen cargobroeken heen. Deze broeken zijn perfect voor de warmere maanden, omdat het ademende materiaal je koel en comfortabel houdt. Kies voor cargobroeken in lichte kleuren zoals beige, lichtgrijs of pasteltinten om een frisse en zomerse look te creëren. Dankzij het zachte materiaal kun je ze moeiteloos combineren met T-shirts of poloshirts.