De 8 moeilijkste puzzels voor als je ECHT niet meer weet wat je moet doen

Voor de echte die-hards of de mensen die zich extreem vervelen hebben we de moeilijkste, wildste puzzels op een rijtje gezet. Aan welke durf jij je te wagen?

puzzel

1) De 'gradient-puzzel'

Ieder stukje heeft een andere kleur. Succes daarmee.

2) Kodak's grootste puzzel ter wereld

Hoewel er ongetwijfel een grotere bestaat, heb je voor dit exemplaar van 51300 stukjes een behoorlijk huis nodig. En ook veel geduld.

3) De onmogelijk moeilijke doorzichtige puzzel 

Met verschillende levels waarvan de moeilijkste puzzel ‘slechts’ 144 stukjes heeft, denk je misschien: hoe onmogelijk kan dit zijn? Nou, heel onmogelijk, blijkbaar. Misschien beginnen met ‘makkelijk’ die uit 9 stukjes bestaat? Bron: Etsy/LittleFlowerPotShop

4) Holografische puzzel

Uitgevonden door kunstenaar Clemens Habicht, die er een uitdaging van heeft gemaakt om deze puzzel onmogelijk te maken vanuit alle hoeken, omdat hij holografisch is en dus van kleur verandert afhankelijk van hoe het licht erop valt. Lekker dan.

5) Close-up-puzzels van kleine kleurige voorwerpen

Ja, potloden in duizend stukjes. Hier zijn trouwens heel veel varianten van. Kurken, honden, verf. Het is maar net wat je aanspreekt hè?

6) Krupt-puzzels van Ravensburger

Tussen de 600 - 800 stukjes in een kleur. Brons, goud of zilver. Recht zoals een normale puzzel aan de buitenkant, maar dan wel met hele vreemde stukjes en in het midden een cirkel. Klinkt ingewikkeld? Dat is het dus ook.

7) Een gradient, maar dan van een specifieke kleur

Je kunt gaan voor een gradient over bijna het hele spectrum, maar als je het jezelf echt moeilijk wilt maken kun je ook gaan voor een blauwe of paars/roze gradient. Dan kom je de isolatie-periode wel door.

8) Bananengeel

Van Dole is er een compleet gele puzzel van 500 stukjes. Geen idee waarom je dit zou willen, maar als je heel erg van bananen houdt…
De Leven
  • Etsy: LittleFlowerPotShop