BZV | De Toppers Witlof Edition, veel tranen en een gek geklede GJ

Het was bijltjesdag bij Bastiaan (letterlijk..) en Geert Jan: kiezen geblazen. Geert en Jan vlogen uit. En Annemiek, tsja... Annemiek. Samenvatting en gezellige painttekeningen!

boer zoekt vrouw

Eerst even het belangrijkste, want in de teaser voor volgende week zat meer vuurwerk dan in deze toch wat gezapige aflevering, zo leek het: het leek niet goed te gaan bij zowel Bastiaan als Jan. Maar eerst deze week dus nog even...

Bastiaan

Voor we Annemiek de brieven van de mensen die het verst bij haar vandaan woonden op de leuk-stapel zagen leggen, begon de aflevering met drie minuten houthakshots bij Bastiaan. Dan weet je als kijker dat het niet een bijster leuke aflevering gaat worden. Wel een emotionele. Veel tranen. Ook bij Bastiaan. Die was even uit z'n witlofbubble gekomen om Elise te vertellen dat ze moest vertrekken. Elise huilen; Bastiaan en Milou tongen.

Echt verrassend was dat niet, want we zagen al dat hij en Milou als witlof en kaas in de oven aan elkaar smolten vorige week. Enige probleem was de afstand - Frankfurt en Zeeland, dat zijn wel een paar anderhalve meters om er maar even een coronasausje overheen te gooien. Maar goed, dat gaat dus volgende week allemaal besproken worden... (ook omdat Milou om onduidelijke redenen een vriendin bij hun Facetimegesprek had gehaald..) Nu is iedereen nog een topper volgens Elise. En Toppers die gaan volgens Elise...toppen?

Geert Jan

Geert Jan had deze week weer wat uit z'n verkleeddoos gehaald hoor! Na het konijnenpak en het sjeikpak verscheen hij deze week in een... pak. Geen joggingpak. Nee, gewoon een echt pak. Van de C&A ofzo. In dat pak zat-ie in het hooi te huilen (de tranen vloeiden rijkelijk deze aflevering) bij Yvon. Hij wist het allemaal niet meer.

Eenmaal aan de keukentafel was het voor de kijker én voor Karine en Jacqueline spannender dan lockdownpersconferenties van Rutte. Na wat spannende stiltes maakte GJ zonder doventolk bekend dat hij voor Karine koos. Nog even wat gejank en daarna was hij al snel weer de geinponem van weleer. Jacqueline deed alsof het een sportwedstrijd was en sprak van een close finish. Daarna ging GJ nog een beetje ongemakkelijk pruimentaart eten in het zebrahuis van Karine. GJ dichtte spontaan ook nog wat over Karine: "Ik vind haar leuk, ik lig in een deuk."

Geert

Komen we bij de twee heren die hun keuze al hadden gemaakt. Eerst Geert. Hij en Angela werden voor het eerst samen wakker, nadat ze de dag ervoor lekker hadden gezoend. Dat smaakte naar meer bij Geert, want stelde uit het niets voor om de hele dag in bad te gaan zitten saampjes. Dat gebeurde niet, maar Angela voelde wel een kriebel. Waarschijnlijk andere kriebels dan die wij krijgen van Geert (het soort kriebels waarbij je hem achter het behang wil plakken). Volgend week gaan ze op city trip. Brrrrrrrrrr, het idee alleen al geeft me de... tsja, kriebels.

Jan

Jan verscheen jammer genoeg niet kneiterstrak staand van de drugs bij z'n schoonouders, maar dat was achteraf ook helemaal niet nodig, want die zussen van Nienke zijn ook wel een upper waar je u tegen zegt. Mijn God, wat een hysterische bende! En hoezo praten ze allemaal net zoals Britt Dekker? Alles is loik, loik, loik...

Misschien ook voor jou:
BZV | Tennisbal Erik, de totaal niet teleurgestelde Geert (ahum..) en andere Vera is terug op aarde