10 Huizen die je kunt kopen op AliExpress (wie gaat dit testen??)

Op AliExpress vind je ALLES, zelfs toekomstperspectief.

Huizen AliExpress

Dat je op sites als Wish en AliExpress de meest vreemde dingen kunt kopen, is inmiddels wel duidelijk. MAAR je kunt dus ook prefabhuizen kopen in allerlei soorten en maten. En echt voor een prikkie. Er zijn dus altijd nog mogelijkheden, ook met een studieschuld en een hongerloontje. Gewoon dikke villa bouwen in de achtertuin van je ouders. Om je wat zoekwerk te besparen zetten we hieronder de mooiste vondsten op een rijtje.

1) Deze bijvoorbeeld. Lekker statig

2) Of deze suburban droom

3) Deutsche gezelligheid voor slechts $8,999 en een kleine $113 verzendkosten

4) Een gigantische villa is nog nooit zo goedkoop geweest. En je kunt nog kiezen uit donkergrijs of oranje ook. Volgens de advertentie is het huis zelfs opgewassen tegen een flinke orkaan…

5) Je eigen prefab Villa Kakelbont. Dit is de toekomst jongens

6) Maar er zijn ook moderne opties natuurlijk

7) Containerwoning but make it fashion

8) Alsof je op een vakantiepark woont, maar dat het dan gewoon je huis is. Wederom wel echt een koopje

9) Favorietje dit, de prijs is dan weer wat minder positief, maar goed in Amsterdam huur je er misschien net een garagebox voor. (Let ook op het feit dat iemand dit besteld heeft. Ken of ben jij deze persoon: stuur ons een bericht.)

10) Maar realistisch gezien wordt het natuurlijk gewoon deze, want dat is ongeveer de grootte van het stukje grond dat je je kunt veroorloven. (Hij past misschien zelfs wel onder een brug of viaduct.)

Bizar
  • AliExpress