Stop met wat je doet! We gaan met z'n allen de HEMA kopen, nú (geen grap)

Dit is een gouden idee. Lees er snel meer over en doe mee!

hema

Het gaat niet goed met de HEMA. Of eigenlijk gaat het wel prima met de omzet van de HEMA, maar door ingewikkeld gedoe met buitenlandse investeringsmaatschappijen die nog geen rookworst van een tompouce kunnen onderscheiden is er toch een enorme schuldenlast, ofzo - we zijn geen bedrijfseconomen.

Hoe dan, het is tijd voor actie. Niet van wéér een schimmige buitenlandse investeringsmaatschappij, maar van ons! Tenminste dat vindt twitteraar (en voormalig Upcoming-redacteur) Rianne Meijer. Zij stelde op 1 april in een tweetje al voor voor de HEMA met z'n allen te kopen en de likes stroomden binnen.

Op 1 april ja. Maar het is geen grap. Want nu de nood aan de man komt, is er een update: het gaat echt gebeuren! Of ja, het kán echt gebeuren. Je kunt een stukje HEMA kopen. Dat is leuk voor jezelf, want je mag 'HEMA-eigenaar' in je Instagram-bio zetten, maar het is ook leuk voor de medewerkers, Nederland en de wereld! Dus klik op de link in onderstaande tweet van Rianne en red de HEMA! (Of klik hier links van dit zinnetje al op red de HEMA, ben je er nog eerder bij om de HEMA te redden!) (Of op de link in het zinnetje tussen haakjes.. etc.)