Drop al je vakantieplannen: er bestaat een Harry Potter Airbnb

Misschien had je al vakantieplannen, maar waren je plannen zo goed als een overnachting in een Harry Potter Airbnb?

harry potter air bnb

Oké, oké, het is niet hetzelfde als Zweinstein, maar voor zover bekend is het nog steeds niemand gelukt om platform 9 3/4 daadwerkelijk te bereiken… Dus dan moet je op zoek naar andere oplossingen. En deze Airbnb in Florida is hoe dan ook the next best thing. Ook handig: hij ligt dichtbij het Harry Potter pretpark The Wizarding World Of Harry Potter.

Er zijn 8 verschillende Harry Potter kamers in verschillende thema’s, gebaseerd op de boeken en de films. Zoals deze:

Of deze:

En bij binnenkomst word je begroet door een sorteerhoed die voor je bepaalt in welke kamer je gaat overnachten. 

En ja, het kan gebeuren dat je terechtkomt in de kast onder de trap. Letterlijk, dus.

Om de ervaring compleet te maken zijn alle kamers voorzien van allerlei special effects zoals licht en geluid én kun je op zoek gaan naar verstopte Gruzielementen. 

En als je je ondanks alles verveelt is er een grote bioscoopkamer waar je een Harry Potter-marathon kunt houden en een kamer waarin je een levensgroot schaakspel kunt spelen. 

via GIPHY

Eerst maar eens een rondleiding? Check dan deze video:

Afhankelijk van wanneer je de Airbnb boekt, liggen de kosten ergens tussen de $500 en $1200 per nacht. Dat klinkt als veel, maar als je bedenkt dat de Air bnb 8 slaapkamers heeft en je er met maximaal achttien personen kan verblijven, valt het best wel weer mee. Trommel dus je hele vriendengroep op voor een tripje. Er zijn in totaal twaalf bedden en maar liefst vijf badkamers beschikbaar, dus je hoeft ook niet lang in de rij te staan voordat je 's ochtends kan douchen. Scheelt weer tijd, des te sneller kan je weer een pretpark in.

Bizar
  • www.loma-homes.com
  • Loma Homes