Drop al je vakantieplannen: er bestaat een Harry Potter Airbnb

Nu de (buiten)wereld langzamerhand weer een beetje toegankelijk wordt, ben je vast alweer aan het plannen geslagen, maar waren je plannen zo goed als een overnachting in een Harry Potter Airbnb?
harry potter air bnb

Oké, oké, het is niet hetzelfde als Zweinstein, maar voor zover bekend is het nog steeds niemand gelukt om platform 9 3/4 daadwerkelijk te bereiken… Dus dan moet je op zoek naar andere oplossingen. En deze Airbnb in Florida is hoe dan ook the next best thing. Ook handig: hij ligt dichtbij het Harry Potter pretpark The Wizarding World Of Harry Potter.

Er zijn 8 verschillende Harry Potter kamers in verschillende thema’s, gebaseerd op de boeken en de films. Zoals deze:

Of deze:

En bij binnenkomst word je begroet door een sorteerhoed die voor je bepaalt in welke kamer je gaat overnachten. 

En ja, het kan gebeuren dat je terechtkomt in de kast onder de trap. Letterlijk, dus.

Om de ervaring compleet te maken zijn alle kamers voorzien van allerlei special effects zoals licht en geluid én kun je op zoek gaan naar verstopte Gruzielementen. 

En als je je ondanks alles verveelt is er een grote bioscoopkamer waar je een Harry Potter-marathon kunt houden en een kamer waarin je een levensgroot schaakspel kunt spelen. 

via GIPHY

Eerst maar eens een rondleiding? Check dan deze video:

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5fc193dfa58de', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });