Het internet staat vol met recepten, maar soms kom je eentje tegen die zo geweldig is dat je hem MOET proberen. Dat geldt ZEKER voor deze ieniemienie gebakken eitjes op het YouTube-kanaal van Anne Travel Foodie.
En het goede nieuws? Ze zijn veel gemakkelijker te maken dan je denkt!
Je begint met het roosteren van twee boterhammen, die je daarna besmeert met boter zodat het lekker een beetje kan smelten.
Daarna scheid je het eigeel van het eiwit en doe je beide in twee verschillende kommen. Dit doe je vervolgens in twee knijpflessen.
Nu is het tijd om het eiwit in de pan te bakken. Twee of drie druppeltjes per eitje is voldoende en na 2 minuten zijn ze klaar.
Met het eigeel doe je hetzelfde, maar een druppeltje per eitje is hier genoeg. Na een minuut zijn ze ook al klaar.
Oké, nu is het tijd om de boterham te beleggen. Anne gebruikt hiervoor een pincet. Gebruik dus die Dokter Bibber skills en voor je het weet…
Hoppa, klaar! Nog een keer zien? Check hier de video:
Upcomnomnom
- annetravelfoodie.com
- Screenshot YouTube/AnneTravelFoodie