9 Tenenkrommende anekdotes over bruidsparen en bruiloften die de plank flink misslaan

Lekker cringen om deze extreem tenenkrommende bruiloftsverhalen en -foto's.

married on a friday

In de subreddit r/weddingshaming verzamelen Reddit-gebruikers de meest opvallende, cringe bruiloft-thema’s, verzoeken en oproepjes die ze online kunnen vinden. We zetten de meest tenenkrommende posts op een rijtje.

1) “Mijn vriend zit bij de luchtmacht en hij deed een aanzoek bij een vliegtuig. Ik schaamde me dood, want dat is zo triest. Ik vroeg of hij me opnieuw een aanzoek kon doen op een mooie plek zoals het strand. Hij zei dat het hem speet en dat hij volgende week een beter aanzoek zou doen. Ik schaam me zo erg, deel alsjeblieft ook jouw beschamende huwelijksaanzoeken met me.” 

via GIPHY

2) “Dilemma van de dag: Ik ben bruidsmeisje voor een vriendin en ze heeft ons gevraagd of we allemaal ons haar op dezelfde lengte willen laten knippen (prima, dat kan ik wel doen), maar ze wil dat we het ook verven. Ik ben blond en ze wil dat het donkerbruin wordt en dat wil ik echt niet doen. Is het egoïstisch om nee te zeggen?”

via GIPHY

3) “Je bent niet uitgenodigd, maar als je ons toch geld geeft, zou dat top zijn.” 

4) “Je vraagt je waarschijnlijk af waarom onderstaande foto tenenkrommend is? Nou, dan is het waarschijnlijk goed om te weten dat zij NIET de bruid was.” 

5) “We houden heel erg van puppies en dachten dat het een leuk idee zou zijn om een puppy vast te binden aan alle tafels zodat mensen ze lekker kunnen knuffelen tijdens de receptie. Waar kan ik een groep puppies vinden? Onze locatie gaf aan dat de puppies aan een riem van 60 centimeter moeten vastzitten, dus ik denk dat ik kleine puppies nodig heb? Heeft iemand anders ervaring met het gebruik van puppies als decoratief element?” 

via GIPHY

6) Deze foto zegt alles wel 

7) “Ik zat net in een Uber Pool met een stel dat onderweg was naar hun eigen bruiloft en ze waren boos op mij omdat ik in hun ‘Pool’ kwam maar zij hebben zelf voor Uber Pool gekozen op hun BRUILOFT.” 

via GIPHY

8) Moeder van de bruidegom en de bruidegom op hun speciale dag

9) DIE y’all