9 Mensen vertellen over de meest creepy en overklaarbare dingen die ze hebben meegemaakt

Verklaringen welkom
@media (max-width: 679px){#fig-65e0524d97be7 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-65e0524d97be7 img{#fig-65e0524d97be7 img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-65e0524d97be7 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-65e0524d97be7 img{#fig-65e0524d97be7 img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-65e0524d97be7 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-65e0524d97be7 img{#fig-65e0524d97be7 img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-65e0524d97be7 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-65e0524d97be7 img{#fig-65e0524d97be7 img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}creepy

1) Ik woonde in Boston en werd rond drie uur wakker van mijn kat die tegen mijn been kwam liggen. Mijn kat deed dit al sinds ik vijf was. Het was zijn plekje. Het rare was dat de kat bij mijn ouders in het westen woonde, dus ik snapte niet wat ik voelde, maar kwam tot de conclusie dat ik droomde. De volgende ochtend werd ik door mijn ouders gebeld. Ze vertelden dat de kat rond middernacht was overleden, wat rond drie uur 's nachts was voor mij. Ik denk dat mijn kat me een laatste bezoekje kwam brengen.


2) Mijn man werkt tijdelijk 's nachts en op een avond ging hij rond 20:15 weg. Rond 23:00 hoorden we sleutels in de achterdeur en de standaard geluiden die mijn man maakt als hij thuiskomt. Ik ging naar de keuken om te checken of hij het inderdaad was, en dat klopte. Hij gaf aan dat hij zijn kniebeschermers nodig had, begroette onze dochter en liep naar boven. Toen hij naar beneden kwam kuste hij me en vertrok hij. De volgende ochtend maakte ik een opmerking over het feit dat hij zijn kniebeschermers vergeten was. Hij had geen idee waar ik het over had. Mijn dochter bevestigde mijn verhaal, maar hij herinnerde zich niets. Toen we de camerabeelden bekeken, zagen we dat hij inderdaad nooit thuis is geweest. We hebben nog altijd geen idee wat er gebeurd is. Er was verder niets opmerkelijks gebeurd.


3) Ik bleef een nachtmerrie hebben over een zwarte parasiet. Het wachtte op me in donkere hoeken van de kamer tot ik in slaap viel en viel me dan aan. Ik was heel gestresst in die periode en mijn katten kwamen ook steeds vaker bij me in bed slapen. Uiteindelijk kreeg ik jeuk op de plek in mijn borst waar de parasiet in mijn droom me aanviel. Toen ik voelde, ontdekte ik een knobbeltje en na onderzoek bleek dat ik borstkanker had. Nadat ik hersteld was, heb ik de droom nooit meer gehad en mijn katten sliepen weer op de normale plek.


4) Ik ging in m'n eentje kamperen in een kleine eenpersoonstent. Ik ging slapen en werd rond drie uur 's nachts van een harde onweersklap. Toen ontdekte ik ook dat mijn binnen- en buitentent wagenwijd open stonden. Creepy.


5) Mijn man reed en ik zat naast hem. Ik weet niet waardoor het kwam, maar ineens greep ik zijn arm en riep ik dat hij moest afremmen. Hij deed het gelijk. Een paar seconden later werden we ingehaald door een auto die ontzettend snel reed. Hij ging voor ons rijden en reed keihard tegen de auto voor ons aan. Zowel de bestuurder van de inhalende auto als de bestuurder in de auto voor ons overleefden het ongeluk niet. Als ik mijn man niet had gezegd dat hij moest afrennen, waren wij ook dood gegaan, want dan waren we geraakt. Ik snap nog steeds niet waar de impuls vandaan kwam.


6) In 2009 werden mijn portemonnee en mijn telefoon gestolen in een benzinestation. Ik liet mijn kaarten vervangen en ging door met mijn leven. In 2014 kocht ik een nieuwe truck in een aangrenzende staat en reed ermee naar mijn ouders. Mijn vader en ik bekeken de auto daar eens goed en onder de passagiersstoel vond ik mijn rijbewijs. Ik dacht dat ik hem had laten vallen bij de dealer, maar toen ik hem wilde opruimen bleek dat ik mijn rijbewijs al had. Het rijbewijs in de auto was het rijbewijs dat gestolen was. Ik vond hem terug in een truck die nog niet gebouwd was op het moment dat mijn rijbewijs werd gestolen, en die ik kocht vanuit een andere staat. Bizar toeval.


7) Er zat een kind in mijn klas op de basisschool die niemand zich herinnert. Ik weet nog vaag dat we heel hecht waren in groep 1 en 2. Een maand na de kerstvakantie is hij ineens verdwenen. Niemand herinnerde zich hem, zelfs de leraren niet. Toen ik uiteindelijk vroeg of iemand in de administratie kon checken waar hij naartoe was gegaan, konden ze er niets over vinden. Ik denk hier nog eens per maand aan.


8) Rond 1996 mocht ik een digitale camera lenen van een collega. Ik nam de camera mee naar de oefenruimte van onze band in het huis van de bassist. We namen een paar 'coole' bandfoto's en de bassist zette ze daarna op zijn computer. We waren erg enthousiast over deze nieuwe technologie en konden niet wachten op het resultaat. Maar op één van de foto's zagen we iets bizars. Het tv-scherm achter de bassist was zwart want hij stond uit, maar in het midden was een wit vak met daarop de woorden 'things hurt'. We hebben de foto uitgeprint op de zwart-witprinter van de bassist en ik heb de foto nog steeds.


9) Zo'n 15 jaar geleden, toen ik nog bij m'n moeder woonde, hadden we een grote tuin en twee honden. Op een avond hoorde ik onze honden heen en weer lopen en jammeren. Ze blaften niet, maar leken bang. Ik keek in de achtertuin en zag een enorme witte hond met rode ogen. Toen hij me zag draaide hij om, klom in een boom en sprong zo naar de achtertuin van de buren. Ik weet nog steeds niet wat ik gezien heb.


Upcoming is het onmisbare actualiteitenplatform voor de internetgeneratie; het nieuws van vandaag, de trends van morgen én de rages van vroeger. Onze redactie maakt actuele, herkenbare en spraakmakende artikelen in een snackable concept: lijstjes. We zijn dé sfeermaker op je feeds. Dat wil je natuurlijk overal. Dus check ons voor de leukste quizzen, lijstjes, bingo’s en meer ook vooral op Instagram.