Tijd om te bingen! Deze series verdwijnen dit jaar nog van Netflix

Nooooo, why!

himym

Netflix maakte woensdag het heugelijke nieuws bekend dat het laatste seizoen van Modern Family binnenkort dan eindelijk op de streamingdienst staat. Helaas hebben we nu ook minder leuk nieuws, want déze series verdwijnen binnenkort van Netflix… Wtf?

Jawel, we moeten er weer aan geloven: Gossip Girl verdwijnt helaas opnieuw van Netflix. Ook verdwijnen How I Met Your Mother, The Big Bang Theory en The Fresh Prince of Bel-Air op 30 en 31 december uit het aanbod van Netflix. Eh?

Oh en hier houdt het nog niet op: helaas worden er ook weer een aantal topfilms verwijderd. Zo kun Bridget Jones’s Baby en Trolls binnenkort ook niet meer zien op de streamingdienst.

Ook goed nieuws

Gelukkig is er ook nog goed nieuws. In de maand december komen er ook weer een aantal toffe films en series op Netflix te staan.

Zo kun je onder andere de films De Familie Claus, The Prom, The Mule, A California Christmas en The Midnight Sky kijken. En kun je de series Selena: The Series, The Great British Baking Show: Holidays. RuPaul’s Drag Race: All Stars, Bridgerton, Get Out en seizoen vier van Chilling Adventures of Sabrina al wel bingen!

Films & Series
  • Beau Monde
  • How I Met Your Mother