De Casio Edifice Slimline: Voor de sportieve én zakelijke look

De Casio Edifice Slimline is een door autosport geïnspireerde horlogelijn die sinds 2020 is geïntroduceerd.

casio

De Casio Edifice Slimline is een door autosport geïnspireerde horlogelijn die sinds 2020 is geïntroduceerd. Deze lijn bevat prachtige horloges voor professionals en zakenmannen met een liefde voor de autosport. De innovatieve horloges staan bekend om hun uitgebreide functies die variëren van meerdere wijzerplaten tot meerdere en alarmen. Deze nieuwste modellen zijn gebaseerd op het merkconcept ‘snelheid en intelligentie’ waarbij de garantie voor de beste prestaties centraal staat. In de nieuwe Edifice lijn van Casio kruisen daarom de autosport en de zakenwereld elkaar dus ook.

Snelheid en intelligentie

De horloges uit de Casio Edifice lijn zijn hoogwaardige chronografen die zijn geïnspireerd op de behoeften van de professionele autocoureur maar met een elegante uitstraling, zodat het horloge geschikt is voor elke man. De nieuwste modellen staan voor hoge prestaties, afleesbaarheid en intuïtieve bediening. Samen met de slimme ontwerpen en het gebruiksgemak staan deze horloges voor 'snelheid en intelligentie'.

De behoeftevervulling van elke zakenman

De Edifice ECB-10 is een perfect voorbeeld van een horloge waarin de behoeften van zakenman worden vervuld. De Edifice horloges beschikken over een automatische tijdzone aanpassing. Voor zakenman die vaak op reis is over de hele wereld is dit een ideale uitkomst.

Technische functies

De Casio Edifice is uitgerust met een energiebesparende Bluetooth®-technologie die ervoor zorgt dat je data snel en energiezuinig overgezet kan worden naar je smartphone. Daarnaast kun je met 1 druk op de knop ook je smartphone terugvinden met de Phone finder.

Design

De Casio Edifice heeft een roestvrijstalen kast met een diameter van 44mm en is voorzien van een metalen band. In de kast bevindt zich een kwaliteitsuurwerk en is afgewerkt met saffierglas. Het model is tevens in verschillende neutrale kleuren verkrijgbaar waaronder blauw, zilver en zwart of een combinatie hiervan. Je komt stijlvol voor de dag met dit klassieke horloge met slank design. Casual of juist zakelijk maakt niets uit, deze sportieve modellen passen uiteindelijk bij elke outfit.

Tech
  • horloge.nl