Paris Hilton is jarig en dit is waar wij haar dankbaar voor zijn

Paris Hilton wordt veertig, maar in onze herinneringen zal zij altijd die koningin van de vroege jaren 2000 zijn in een roze trainingspak. Vandaag daarom een ode aan Paris.

Paris Hilton

1) "BFF" en "TTYN". Zonder Paris zouden we geen korte manier gehad hebben om onze besties aan te duiden. Of om tegen mensen te zeggen dat we ze nooit meer willen spreken.

Giphy

2) Die uitdrukkingen komen bovendien uit de fantastische serie 'Paris Hilton's New BFF'. Naast deze competitie om haar nieuwe BFF te worden, was Paris natuurlijk ook nog te zien in 'The Simple Life'. Samen met Nicole Richie heeft Paris voor uren kijkplezier gezorgd.

3) De populariteit van Juicy Couture-trainingspakken. Als je geen Juicy Couture-trainingspak wilde, dan ben je een liegebeest.

4) Bewustzijn over klimaatverandering. Waarom denk je dat het het Paris Climate Agreement heet? Duh.

5) We zijn zo dankbaar dat Paris ons gewoon toestaat de zin "That's Hot" te gebruiken. Ook al heeft ze hier een trademark voor. Ja, elke keer dat we deze woorden gebruiken, is dat een donatie van Paris.

6) Het beste nummer ooit gemaakt. Daarnaast heeft Paris inmiddels al enkele jaren een succesvolle carrière als DJ en was zij in 2017 de best betaalde vrouwelijke DJ ter wereld. Zo zie je maar dat talent altijd beloond wordt.

Nostalgie
  • Videostill YouTube W Magazine