Animal Crossing New Horizons is jarig en viert het met een vette update

Happy birthday New Horizons

animal crossing orville

De lockdown werd een jaar geleden, op 20 maart om precies te zijn, flink verzacht door de komst van New Horizons

En dat voelde ongeveer zo

Om te vieren dat de game een jaar uit is

Krijgen we vandaag een mooie update

via GIPHY

Benieuwd wat je allemaal kunt verwachten?

via GIPHY

1) Meer ruimte voor je designs

De Custom Design Pro Editor+ heeft na de update opeens 50 extra slots voor al je custom meuk. Als je dus net als de redactie een van die mensen bent die zo nodig 20 verschillende designs moeten opslaan omdat aNdErS jE pAaDjEs LeLiJk ZiJn, hoera, goed nieuws voor jou.

via GIPHY

2) De Sanrio-samenwerking

Okee, deze samenwerking is eind vorige maand al aangekondigd maar dat maakt 'm niet minder cool. Nintendo werkt samen met de Japanse bedenker achter namen als Hello Kitty en Keroppi voor de ALLER-schattigste meubels en karakters tot nu toe. I mean: een olifant met een theekopje op hun hoofd? HALLO hoeveel cuter kan het worden?????

Overigens is deze content niet gratis. De Animal Crossing Sanrio Collaboration Pack (heel veel woorden om 'schattige shit' te zeggen) komt uit als een set Amiibo-kaarten. En die kosten geen bells, maar ekkies. Bovendien zijn ze op veel plekken al uitverkocht. Jemmerdebemmer. Hopen op een nieuwe voorraad dan maar.

3) Een in-game scheetkussen

Animal Crossing scheetkussen go brrrr haha

via GIPHY

4) Island Tour Creator

Ben jij nu net als de redactie een van die mensen die IDIOOT veel uren in de game heeft gestoken om je eilandje te perfectioneren? Leuk voor je, maar het is niet echt alsof iemand het ziet. (Okee, we negeren de Dream Islands want het is niet hetzelfde). Maarrrrr er is nu dus een nieuwe tool: de Island Tour Creator (of Eilandpromotor, in het Nederlands). Met deze tool maak je makkelijk video's en posters van je eiland die je meteen op al je socials kunt gooien.

Credit: Videostill YouTube, Krisselia

5) Nieuwe tijdelijke items

Nieuw seizoen = nieuwe items. Een aantal bekenden van de vorige lente maken een comeback, zoals de Young Bamboo items (hoewel dit klinkt als een of andere rapper). Helaas is ook iedereens minst geliefde konijn terug: Zipper komt je weer het leven zuur maken met al z'n eieren OVERAL.

Credit: Videostill YouTube, GameXplain / MSpaint

6) En natuurlijk: een speciaal anniversary item

Gefelici-taart namens Nintendo!

Videostill YouTube, Crossing Channel
De Leven
  • Videostill YouTube, YakkoCMN